Tuesday, January 20, 2015

Renew Amway membership.

Ramai yang survey pasal Amway kat blog aku. Tak kurang juga yang berkunjung sebab nak order barang. Kat sini aku nak mintak maaf sebab aku dah tak aktif buat bisness, just jadi member je sebab senang aku nak beli barang. Sorry tau u olzzz.

1 more thing, Amway ni actually peraturannya tak boleh ambik order online. Distributor sendiri kena jumpa customer & explain barulah jual beli terjadi. That's why korang x pernah jumpa orang jual Amway online kan? Padahal berlambak2 je distributors Amway kat luar sana.

Baru ni aku renew Membership Amway aku. Details:-
 Tempoh renew - setahun sekali.
>At first masa aku join tahun 2011, register member RM90. Then, dalam 2012 & 2013 bila nak renew RM40. Tapi, dah naik RM43 tahun lepas & terbaru RM48 tahun ni.

Cara renew - online or kat Amway shop.
ID No. 7982434.
* Susah betul nak ingat. Huhu..
Related topics:

45 comments:

  1. Ohhh, patutlah mmg tak pernah nampak dealer Amway promo product online. Kena direct to customer rupanya :)

    ReplyDelete
  2. oooogeng amway ye...best eh produk dia?

    ReplyDelete
  3. Akk pun pernah jadi ahli amway hhehehe tapi dek kerana tak aktif, lupa sudah apa ID ... akk mmg pengumpul semua membership. LOL

    ReplyDelete
  4. nani tak pernah jadi membership armway. heheh :D

    ReplyDelete
  5. Pernah beli barang Amway sekali je masa study dulu..skrg tak dah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm... klau nk order boleh call or watsapp d 016 335 4731
      pos atau COD
      sue

      Delete
  6. wana pernah guna produk amway dulu..

    ReplyDelete
  7. Owh yuran ahli dah naik yer Dr...

    ReplyDelete
  8. Saya tak pernah beli oroduk amway., hehe

    ReplyDelete
  9. as salam. mask sheiseido dah sampai. tq so much. moga sis sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  10. kalau jadi ahli , beli barang dapat byk tak diskaun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya,akan dpt diskaun utk setiap brg amway..boleh wassap saya if berminat nak jd ahli 0134915104

      Delete
  11. Kad ahli Amyway dah lama expired hehehe

    ReplyDelete
  12. hihi CT takleh la buat bisnes kena jumpa jumpa orang.. xde talent nak persuade.. hihi.. nanti orang gelak saja..

    ReplyDelete
  13. tak pernah pula guna produk ni.. macam bagus je siap renew lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak blh contact 0108788635 hehe..area Sabah nie.

      Delete
  14. kakak ada laa jadi ahli.. pernah laa guna sekali barangannya ok jugak.. selalu kalau kakak jadi ahli, kami nih menumpang jer guna ID dia.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. owh tak boleh amik order online.

    bagus jadi ahli. dapat harga murah sikit

    ReplyDelete
  16. Membership mmg setahun2 eh....patut la...

    ReplyDelete
  17. biar dorang cari shikin je lah kalau nk order...boleh ke :-)

    ReplyDelete
  18. baru tahu yang Amway ni memang tak boleh jual online..

    ReplyDelete
  19. SS dah bertahun juga produk Amway.... Sejak tahun 2004 kot.. Pencuci kereta pon beli dgn Amway...

    ReplyDelete
  20. Naik turun naik harga membership amway. Hehe

    ReplyDelete
  21. Kalau owner blog xkisah anda boleh ajukan soalan mengenai Amway pads saya.just add 0189488348 di whatsapp OK tq..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. minta izin owner.... kalau nk tya bkenaan Amway blhla ctc sue d 016 335 4731 watsap pun boleh...
    member sejak 2003
    tq
    sue

    ReplyDelete
  24. sy pengguna deodorant amway sahaja. awak duduk mane ye. boleh ke sy nak beli deodorant amway guna id awk then COD. sy duduk area sg besi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pngguna brgn Amway sejak 2003... dan sy juga jual .. ;)


      minta izin owner.... kalau nk tya bkenaan Amway blhla ctc sue d 016 335 4731 watsap pun boleh...
      member sejak 2003

      i use i like n i share
      tq
      sue

      Delete
    2. Saya pengedar produk amway area pj bangsar..jika berminat boleh contact sy di 0132226572

      Delete
  25. Saya dealer Amway yg aktif ..boleh wasupp atau call 0122747791

    ReplyDelete
  26. Saya dealer Amway yang aktif boleh wasupp atau pm 0122747791 untuk sebarang pertanyaan Dan oder barang..

    ReplyDelete
  27. saya sejak 2003 pkai brgan Amway dan jual ..
    minta izin owner blog... kalau nk tya bkenaan Amway blhla ctc sue d 016 335 4731 watsap pun boleh...
    member sejak 2003

    i use i like and i share
    tq
    sue

    ReplyDelete
  28. Saya adalah amway indepedent distibutor.Anyone who need amway item around pj or bangsar or pantai dalam boleh whatsapp sy 0132226572.illa

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum... Saya sedia Bantu sekiranya tuan puan memerlukan produk berkualiti dr Amway atau pun berminat untuk sama2 maju dan mengembangkan perniagaan bersama support team yg hebat2 belaka..insyaallah..segera hubungi saya 012 2917393

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum
    Salam jumaat

    minta izin owner blog.... kalau nk tya bkenaan Amway blhla ctc sue d

    016 335 4731 watsap pun boleh... saya aktif
    member sejak 2003.. wassalam..

    tq
    sue

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum
    Minta izin owner blog....
    Kalau mencari produk Amway...atau nak tanya apa2 pasal produk amway....boleh contact 0199481527...
    Nak beli brg pun boleh...COD atau pod area kuantan hingga kemaman ....

    Terima kasih

    ReplyDelete
  32. Minta izin owner blog ....sesape nk brtnye tentang produk amway terutama area johor boleh whatsapp/sms sy 0177600421....tq

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~