Friday, January 2, 2015

Mini Topup Giveaway by Kapas Putih.

Klik SINI untuk join. 

Syarat senang:

Follow blog kapas-putih.blogspot.com
Buat entry dan letak banner kat atas dan backlink segmen
Tinggalkan URL segmen kat kotak komen
Tolong skroll sampai bawah dan habiskan tayangan video maybank blogbuster N, boleh kan?

1 top referral = topup RM5

1 randomly lucky blogger = topup RM5

Segmen ni berakhir pada bila-bila masa sahaja.. :D

** Tengah BW pelan2 from 1 blog to another. Yang aku x jenguk2 tu jangan risau, nama commentator semua dalam notebook. 

25 comments:

  1. Best jgk dpt topup free ni.. hihi

    ReplyDelete
  2. wahh syok gak kalo dpt topup free ni hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck shikin.. moga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  4. Good luck kak. Kalau nak topap maxis boleh tengok insta kite. Tapi tak pasti dah ada org ambil atau belum sbb takde org komen pape pun..

    ReplyDelete
  5. Semoga menjadi orang yang lucky itu....

    ReplyDelete
  6. SA guna line...so...bag yang guna prepaid je la join...hehehe

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~