Saturday, January 10, 2015

#ipowninaskincare.

     Dah lama aku tak bukak FB kakak cantik ni. Tadi teringin nak bukak, sebab kebetulan ternampak gambar K.Nina kat What's App contact aku macam yang kat bawah ni. Jujurnya kalau aku tengok pun dah melting (haaaa...jangan pikir yang bukan-bukan hokei). Kalau lelaki tengok xtau le cemana, kan para lelaki sekalian :D
K.Nina yang cantik.
     Lepas tu bila bukak FB K.Nina, nampak ada set produk kecantikan baru pulak. Ditambah lagi dengan testimoni dari customer yang dah cun-melecun. Teruslah tergoda. Aku ni kalau kena goda macam ni memang cepat cair. Padahal bulan lepas baru je beli Safi Rania Diamond sebab nak cantik macam K.Ziana Zain - refer SINI. (Nampaknya aku semakin curang pada TABITA jugak. Lagipun set Tabita dah nak licin. Okey..tu cuma alasan aku sebenarnye).

Set IPOW Ninaskincare.
FB: #ipowninaskincare
Set consists of :-
- Black Soap.
- Anti blemish toner.
- Day & Night cream.
- UV Sunblock.



Cara penggunaan IPOW :-
    Laju je tangan aku buat payment untuk 1 set tadi. Sebab tengah free kan. Kalau delay, takut lupa pulak nanti. Sape nak order boleh pm FB Nina Emelyn k.
Ni gambar yang aku send kat K.Nina.
Konon testimoni lepas pakai Oxygen cell Ninaskincare lah. Padahal, gambar 'sebelum' tak amek.
Camner nak jadi testimoni kan.


Related topic -:
- Oxygen Cell Ninaskincare
- Safi Rania Diamond

39 comments:

  1. cantik kulit.. harga set ni berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish xde la mahal sangat kan.. gebu gebas le Kak shikin pas ni hehehe

      Delete
  2. flawless aih. boleh jadi duta produk ni la pulak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik fafa, tu gambar sebelum ni masa pakai hat lain.
      lepas dah bermasalah balik sebab malas jaga muka.
      La ni baru nak berajin-rajin balik tepek segala apa yang boleh.

      Delete
  3. Gambar sebelum... Kena tepek gambar yg 10 tahun lepas... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very good idea la SS.
      Tapi, nampak muda sangat kalau 10 years before.
      Hehe..

      Delete
  4. tak pernah tengok lagi produk ni :D

    ReplyDelete
  5. kulit sis nampak flawless... siyes cakap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, gambar tu masa tu tengah rajin buat skincare.
      Skincare ni kena jaga secara strict barulah hasilnya memuaskan (tapi, mesti guna product yang sesuai dengan muka juga).
      La ni pemalas tu sebab muka dah naik jerawat.
      Maka, gambar berpimple tak mungkin di upload :D

      Delete
  6. Hehhehe tak ada gambar sebelummmmm :D

    ReplyDelete
  7. ish3 cantiknye kulit kak nina! kulit kak shikin pon berseri2 tu ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dengan x malunya wassap K.Nina yang akak nak cantik macam dia. Hehe..

      Delete
  8. Wahh putih melepak la Kak cntik

    ReplyDelete
  9. Muka akak macam ada nampak perubahan.. tapi, tak sure sebab Safi Rania or this one... kan akak baru tukar dedua... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..ni gambar lama.
      Masa belum jumpa Safi Rania.
      Masa ni pakai Tabita n Oxygen Cell.
      IPOW ni pun baru order tadi :)

      Delete
  10. Saya masih setia dgn produk yang saya pakai sebelum ni..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Testi rejected kot sebab tak nampak pun naik kat wall k.Nina.
      Okey, lepas ni kena bagi jugak ni.
      Baru glamour..Hehe..

      Delete
  12. licin betul muka doktor macam muka artis perempuan Korea.

    ReplyDelete
  13. Wah,....ini orang kata muka bebas cela :) teruskan update perkembangan lps pakai produk ni pula Shikin.

    ReplyDelete
  14. makin cantik la dr shikin lepas ni ya.. :)

    ReplyDelete
  15. suka tengok muka orang yang flawless ni, muka kita penuh jerawat,,

    ReplyDelete
  16. hehehe boleh p tengok2 ni..
    ada testimoni siap..

    ReplyDelete
  17. cantiknya kulit dr kita nihh..bagus bagus keluar rumah tak yah make up dah

    ReplyDelete
  18. cari jer mana2 gambar sebelum guna produk nih.. jadi laa testimoni.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. mcm nk lebih kurang plak muka kak nina ngan kak shikin...

    ReplyDelete
  20. kulitshikin dah cantik..nampak berseri dan flawless je...jelez tgk ishh...bertambah bereerilah lepas ni

    ReplyDelete
  21. shikin, boleh email no whatsapp kak nina ni tak..akak nk buat order lah

    ReplyDelete
  22. cantiknyaaa. nak flawless gakk. wuwuwu

    ReplyDelete
  23. Wow, flawless terus muka..cantik :)

    ReplyDelete
  24. Wah wah wah laju jer tangan bab2 kecantikan ka hehehe ..Orang perempuan ni mmg camni la kena pentingkan kecantikan ..Tak gtu Doktor Shikin ..hehhee

    ReplyDelete
  25. aduhai, yang baru pulak.. ni yang macam tergoda jugak ni. hihi.. cantik eh kulit ..

    ReplyDelete
  26. nak try tgk la muka dah berkerutu ni huhuuu

    ReplyDelete
  27. Memang flawless habis. Kang boleh la buat review lepas pakai kak :)

    ReplyDelete
  28. sis pun cepat melting bila nampak produk camtu .. hehehee

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~