Tuesday, January 27, 2015

My Birthday Giveaway - by Dr. Shikin.

INI ADALAH ENTRI DUPLICATE
- SEBAB AS U OLZZZ KNoW, ENTRI SEBELUM ni AKU DAH TERDELETE TANPA SENGAJA. Boleh refer SINI.
**KORANG, MINTAK MAAF SANGAT2. PLEASE CHECK NAMA BETUL2 TAU. SEBAB AKU RISAU SANGAT KALAU ADA YANG TERCICIR :(
SYARAT-SYARAT :
- Follow blog aku.
Nyatakan follower ke berapa bagi
New Follower.
- Buat 1 entri + tepek banner & backlinkkan ke entri ni.
- Tag seorang blogger yang tiada dalam mana-mana bloglist aku. 
Make sure dia tau ea :)
- Tinggalkan URL entri kat comment box.
- Tamat bila-bila masa 11.59mlm, 26/1/2015
- Pemenang dipilih secara random.org

PENGUNGUMAN PEMENANG:

Suit cover x1 - No.38

Washing bag x10
- No. 2,6,7,20,24,25,27,35,56,60

Shiseido face mask hitam x 4pemenang
- No. 37,51,57,59

** Tahniah pada yang bertuah :)
Diharap dapat bagi Nama, Full Address, No. Penyertaan
di bahagian KOMEN entri ini.
(Alamat akan di DELETE lepas dibaca)

TARIKH TUNTUTAN HADIAH :
Sebelum 12/2/2015
TARIKH POS HADIAH :
13/2/2015

SENARAI PESERTA :

116 comments:

  1. Ala..dah join, kenapa takde nama.. :'(
    lupa letak link kot..nak cek dah delete eh?

    ni ha link contest http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  2. http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    jgn lupa blog syira..hehee

    ReplyDelete
  3. No.32 melaporkan diri... semoga ada rezeki ~ amin !

    ReplyDelete
  4. Dah joint.

    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  5. ok kite join ;)

    http://loveneddy.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & Salam Sejahtera kawan-kawan semua,

    Saya pun turut serta.. Ini link saya :

    http://whateverapa-apasahaja.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    Check it out!!! Good luck semua.. >_<

    ReplyDelete
  7. ini link Ros,
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  8. ok done..wana dah tukar backlink baru dr shikin.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, ni link saya.. tapi kena klik button 'blog' baru nampak entry tersebut :)

    http://cowament.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  10. sempat lagi tak nak joint ni ..

    ReplyDelete
  11. akak... barang pos dah smpai..thanks taw kak. spry lmbt bg taw.. balik kg baru tgk

    ReplyDelete
  12. buat sampai ahad depan kak.. alamak semalam CT tak ingat lak Ga akak ni T.T nak join ga hari ahad je hehehehe ngade kan ngadeee kan.. semoga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  13. resend..
    http://jnjikita.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  14. La sya xjoin ka.. haha.. tertinggal..kah2.. xpala, GA yg lepas hadiah dh dapat, comey plak gmbr dr kat situ..hehe..

    ReplyDelete
  15. Saya join. :)

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  16. Join jugak ~

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  17. Alamak,..akak dah tukar backlink ke belum eh? Nanti kena check balik :)

    ReplyDelete
  18. Nad join ye..
    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  19. xder pun..
    http://storybyciksiti.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  20. Done join.

    http://www.ummizarra.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  21. Salam... Support sini:
    http://www.mariafirdz.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  22. CN join ye

    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  23. Join ....
    http://kenny977.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  24. Assalamulaikum... support sini...
    http://cikash.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  25. akkk.... segmen ni belum habes kan? :D

    ReplyDelete
  26. Salam Dr. Saya dh join :D
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  27. kenapa link Ros tak ada?.. emmm sedih....

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  28. salam...sy join yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  29. Mrs. A no 38

    http://mrsablogstori.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  30. Sorry, saya baru nak join ... Boleh ker ?

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  31. sy join.. :)

    http://najihahawanbiru.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  32. join! ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  33. Dah berjaya trace semua links, Shikin?

    ReplyDelete
  34. Baru perasan huhuhuhu..Ok Kak Lya dah buat BACKLINK BARU kat GA tu ...
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  35. Wahh.. macam nak join je. Tapi dah tak ingat follower ke berapa hari tu. haha.
    All the best kepada semua peserta.. =)

    ReplyDelete
  36. eh saya follower yang ke 689. Kalau sempat saya nak join. Kalau tak, saya tunggu next GA je lah dari Dr. Shikin. =)

    ReplyDelete
  37. Harap sempat lagi nak join.. =)

    http://faarihintalip.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  38. Backlink tu Nazeck boleh set secara manual kat post baru... Ikut aje link lama... Kalu lupa... Just pegi balik kat post dorang copy balik link... Tak perlu ask one by one utk tukar...

    ReplyDelete
  39. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    CT join juga Kak Shikin =)

    ReplyDelete
  40. saya join

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  41. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  42. tahniah ramai yg join..hari ni last day

    ReplyDelete
  43. Hikma joinnnn :)
    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  44. kak shikin! ana join jugak ni hehe :

    http://ana-mizu.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  45. maaf kak. tertinggal. dah tag.
    http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-drshikin.html

    ReplyDelete
  46. adduyai cm ne boleh terlepas ni hehe...all the best semua :)

    ReplyDelete
  47. Birthday ikin dengan skaksama hari.cuma tahun berbeza..akak 2tahun tua dari ikin... Srlamat hari lahir...biarpun dah lambat nak ucap gak..

    ReplyDelete
  48. tahniah pd yg terpilih. no 65 tak selected nampaknye hehe

    ReplyDelete
  49. tahniah buat semua yang menang..xde rezeki wana..

    ReplyDelete
  50. Nama Ayuni tiada dalam senarai peserta. Senaraimjuga amat susah dibaca. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah check di Blog Archives Ayuni.
      Tapi nampaknya Ayuni tak sertai GA ni.
      Harap boleh bagi link segera sebelum dateline mana tau saya terlepas pandang.

      Delete
    2. Senarai nama peserta memang susah sikit nak baca sebab bila buat scroll box dia jadi macam tu. Tapi, peserta lain tiada masalah.
      Tanpa scroll box, anda perlu scroll jauh ke bawah untuk menilik satu persatu senarai.

      Delete
    3. Dah 4 kali saya check di blog Archives bahagian Januari (Total ada 33 entri). Namun, tak nampak ada join GA ini.

      Delete
  51. xda rezeki hihi.. tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  52. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah .. menang.. huhuhu.. saya no. 24.. nak bagi alamat sume kat sini je ke??

    ReplyDelete
  54. tahniah kepada semua pemenang =) tak dok rezeki kali ini hakhak..

    ReplyDelete
  55. wah1!! Tahniah kepada yang menang tu

    ReplyDelete
  56. alorr nombor kite xmengena plak...hehehehe tahniah yer pada yang menang :D

    ReplyDelete
  57. Tahniah buat semua yang terpilih!

    ReplyDelete
  58. tahniah bg yg berjaya.. tak sempat turutserta..kena tunggubtahun depanlah jawabnya

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~