Friday, April 29, 2016

Teka tekanan darah.

Dah lama tak buat giveaway kan?
Jom lah join..simple je.
Just teka bacaan tekanan darah aku pada BP Set.
Hint:
- Masa tu aku mengalami vertigo)
- Tekanan darah ideal: 120/80

Syarat-syarat:
1. Follow blog aku. Nyatakan follower ke berapa bagi New Follower.
2. Copy gambar bawah ni & backlinkkan gambar ke entri ni.

3. Bagi jawapan anda - boleh bagi 2 jawapan. (Tapi sorang 1 penyertaan je tau).
4. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen.
5. Kalau nak tag blogger lain pun boleh :)

Hadiah:
- Jawapan yang tepat - RM30x1.
- Jika tiada jawapan yang tepat, jawapan paling hampir akan diambil. Tapi hadiah RM20x1 je. Hehe.

Tamat bila-bila masa :)

Sunday, April 17, 2016

Pergi DAISO, Palm Mall lagi.

Dah lame gila since last aku pegi Daiso, Palm Mall Seremban ni. Boleh refer SINI.

Semalam pi Palm Mall sebab nak memeriahkan majlis ~
Sambutan Bulan Pemakanan & Nak Sihat 2016, Peringkat Daerah Seremban. 
Tema: 
" Makan Sihat, Kekal Cergas, Rasa Hebat!"
Masa:
10pg - 2ptg.
Anjuran:
Unit Pemakanan, Pejabat Kesihatan Daerah Seremban.
Anjuran Bersama:
Unit Promosi, Pejabat Kesihatan Daerah Seremban.

Habis program tu takkan nak balik terus. Mesti grab something dulu kan?

So, grab 6 barang ni kat Daiso. Setiap satu RM5.30 sahaja.
- Lunch Plus
(Spoon & chopstick set) ~>senang bawak pi kerja / travel.
- Clip hanger - Rectangular - 18 clips
- Hanging one pocket holder [gambar plastik je ni. Item tu dah gantung dalam kereta]
- Lithium battery CR2032 untuk facial massager
- Laundry beg x2 square-shaped, 60x60 cm