Monday, October 31, 2016

Tiada balasan dari blogger Abang Ensem.

Rini sebenarnya tak niat nak tulis blog.
Cuma nak nyatakan kekesalan kat blogger Abang Ensem....

Bro, i already text u many times..via
1) Drop comment box
2) Email
Tapi, takde pape response... So, now i really think this is the only way u akan bagi jawapan to my problem!
I nak bgtau semula that i already made payment for 1 book which u advertised at your blog including the postage which cost me RM41. But until now tracking no pun i didn't get. Any problems... Takde stok buku ke hape please lah inform. Takkan my money nak burn camtu je kowt tanpa khabar berita???

http://abangensem.com/buku

Anyone yg kenal blogger femes ni bolehlah tlg pm die..Taknaklah marah2 kan..tapi ni genap 14hari i buat payment still xde 'petunjuk'!!

Friday, September 9, 2016

Shopping @ Parkson ~ terapi minda.

Seronok today first time kowt Friday pi kluar soping. Selalu Friday je balik kemas rumah.

So, these are all the items yang mama grab for 3 Adam. Favourite mama ~ BUM, Jeep, CN, Kiko, Garfield.  Banyak ke? Memang byk lah kan sebab 3 boys. Beli ni pun sebab lama tak soping & sebab ada SALE (Kalau tak sale, jangan harap nak kluar soping tau). Raya ritu pun xsempat tau..syiannnn anak2 mama. Yelah..mama nak handle 3 orang cilik ni especially outside... ermmm memang tak terhandle. Boleh roboh palang penyidai baju sluar kat shopping mall tu die buat main hide-and-seek bawah palang tu.

Yang paling happy sebab dapat redeem Treats Points. Setiap 20ribu points dapat voucher RM50. Mama ada 120ribu points so dapat RM300. Ni kali kedua redeem. First dulu masa beli Clothes Dryer kat SenQ. Sayang kalau tak redeem sebab after 3 years (if not mistaken) points kira burn tau.

One more thing, buat Parkson Card. Cashier tu offer tadi. Soklan fes aku tanya, "Kene bayar tak?" Sebab FOC... so aku buat jelah walaupun taktau benefits yang aku bakal dapat. Malas nak tanye lelebih sebab Q dah panjang.

K, kain pun dah kering dalam dryer so time untuk lipat. Sekarang kan musim hujan so memang meningkatlah penggunaan kuasa elektrik rumah aku. Huhu..

K, bubbye.
Till fingers meet handphone screen again.