Thursday, January 1, 2015

Lovely Readers Dec/14.

    Seperti biasa aku memang suka keluarkan entri top commentators bulanan. Terima kasih yang tidak terhingga buat semua readers samada yang tersenarai /tidak & juga buat silent readers. Seperti yang dijanjikan, aku berhasrat nak bagi sedikit penghargaan buat readers yang comment more than 150 in Nov & Dec this year.
1. Cik Sal - 345 comments
2. Zarulfarhana - 174 comments
3. K. Izzeyda - 159 comments.
4. K. Farrah - 130 comments.
5. Arz  Moha - 118 comments. 
6. Iola - 107 comments. 
7. CT Humairah - 96 comments. 
     Ni bukan nak 'pancing readers' tau. Memang secara azali nya aku suka bagi hadiah kat orang:) Dah 3 jam aku dok packing + wrapping hadiah. Penat juga. Tapi, apepun hati puassss:)
Shiseido face mask tu untuk ->
pemenang GA anjuran Safirul.
Hadiah untuk GA anjuran Iola & Kamamimi takde kat sini- Dah wrap tapi tak jumpa pulak.
     Ada hadiah yang sedikit berbeza - harap maaf. Cth: Friendship FM tu segan nak bagi kat Zumal & Arz Moha so lainkali bila dah buat FM baru aku akan pos. Insyaallah.
     Harap Lovely Readers Dec/14 yang belum pernah pm details boleh pm kat FB Nazeck Zenal - Full name, Full address, Contact no selewat-lewatnya Khamis minggu depan. Nak details Zumal & Anies jugak tau sebab pernah jadi top 10 commentator sebelum ni tapi belum bagi hadiah (refer SINI dan SINI). Aku boleh pos hadiah pada hari Jumaat je disebabkan kekangan kerja.
     Kat sini aku nak mintak maaf jugak sebab lepas ni mungkin aku plan nak bagi hadiah untuk top 3 je. Harap korang tak kecik hati. Bukan aku kedekut, tapi aku tak sempat nak uruskan. Aku kena tumpukan lebih masa untuk anak-anak since aku rasa aku dah mula abaikan dorang semenjak 2 menjak ni. Aku tau korang mesti pikir ikut sukehati akulah nak bagi hadiah ke takmo ke. Tapi, aku tetap nak inform atas beberapa faktor yang aku rasakan perlu. Maafkan aku ye.

**MAAF, SAYA CHECK GUNA PC - BARU DAPAT DETAILS YANG DIHANTAR. RUPANYA TAK MASUK 'INBOX', TAPI MASUK KAT 'OTHER'.

Related topics:
~ Lovely Readers Nov/14.
~ Pengeposan barang guna Pos Laju.
~ Pos Malaysia - Tetipah tetipu.
~ Bubble Wrap Specialist.

72 comments:

  1. uishhh xsangka plak smpai byk tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zarul mmg rajin tinggalkan komen..meletup juga di blog sis JM...nantikan hadiah dari sis nanti eh :-)

      Delete
    2. Cik Zarul Farhana buat assignment kat blog... He He He..

      Delete
    3. haah tudia la bila sekali si ZF dtg komen =D

      Delete
    4. dok online kt hanset ja...

      ye la SS.. skrg musim exam.. asgment dh hbis semua... so skrg ber assignment di blog plak.. heheheh

      Delete
    5. hahaha lekat da nama ZF kekeke
      kak shikin ske mai komen pukal.. kang lama sunyi ttb muncul menjelma hehe

      Delete
    6. tu la.. lekat dh zf..xpa2 bagus gak...
      betul tu ct..mula2 diam ja..sekali mai..haaa

      Delete
  2. Agaknya apa hadiah di dalamnya? Kalau panadol dan ubat-ubat lain bagus juga, boleh digunakan bila time sakit, hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh bagi ubat, JR.
      Nanti stok kat klinik x cukup.

      Delete
    2. kalau dpt ubat, nk request ubat boleh tido la.. skrg susah sgt tdo

      Delete
  3. Iskksss! SS yang paling tercorot sekali... Abisssss laaaaa kena rotan dengan Mak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah SS..ada gak nama terselit disitu :-)

      Delete
    2. tu dia la SS... aihh..rotan byk2..

      Delete
    3. SS send address kat FB ke email?
      Tak jumpa..

      Delete
    4. Kat FB.. SS click kat banner tepi blog ni... Try check...

      Delete
    5. kak betul kan nazeck zenal kn fb.. xleh add fb just follow ja... tapi dh sent semua kt msj.. still xdpt ka..

      Delete
    6. **MAAF, SAYA CHECK GUNA PC - BARU DAPAT DETAILS YANG DIHANTAR. RUPANYA TAK MASUK 'INBOX', TAPI MASUK KAT 'OTHER'.

      Delete
  4. Tahniah buat mereka. sis JM x dapat hadiah yg ini pun x pe sbb pernah dapat hadiah dari shikin sebelum ni hikss..

    Sis datang baca blog shikin buat nk kan hadiah tetapi ingin eratkan hubungan silaturrahim di alam maya..keep on writing yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sebenarnye suka bagi hadiah.
      Tapi, nak wrapping ambik masa sebab saya wrap betul2 takut nanti kantoi. And nak cari address semua pun belum compile.

      Delete
    2. takot kantoi dgn staff pjbt pos mcm yg kak shikin citer haritu ek hehe

      Delete
    3. syok dpt kawan dri blog... walaupon xkenal.. bila kita slalu main komen2 ni jd mcm rapat plak... bukan kita dpt info sja..ilmu pon dpt...lama2 boleh bersahabat dri blog...

      Delete
    4. haah betoi2 tu ZF. dok berbalas / gurau2 komen jd mcm rapat even x pnh jumpa pon hehe

      Delete
    5. ya ana... leh jdi sahabat alam maya...

      Delete
  5. tahniah kepada pengomen tegar blog dr. shikin ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah pada semua yang tersenarai :0 memang terbaik!

    ReplyDelete
  7. tahniah semua...
    Doktor : sya dah emel butiran diri melalui emel ... nanti doktor cek, terima atau tak ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. **MAAF, SAYA CHECK GUNA PC - BARU DAPAT DETAILS YANG DIHANTAR. RUPANYA TAK MASUK 'INBOX', TAPI MASUK KAT 'OTHER'.

      Delete
    2. oohh ye ka, mujur cek lalu pc...

      Delete
  8. wahhh. untung siapa yang dapat :)

    ReplyDelete
  9. Rajinnye akak bagi hadiah! :) Teruja plak dengar.. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stok hadiah banyak lagi..
      Memang hajat nak bagi..
      Tapi, apakan daya..banyak faktor yang membataskan especially masa.

      Delete
  10. Thanks shikin.. tak sangka plak berada dalam top 3.. tahniah juga kepada yang lain..

    ReplyDelete
  11. wahhh,,congrates ye utk semua :)

    ReplyDelete
  12. Banyak nye komen top 3 tu. tak larat nak kejor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyah kejar..nanti semput saya kena bagi gas pulak:)

      Delete
  13. Wah, tahniah untuk semua... Doc nak hadiah kat zumal gak yer ^-^

    ReplyDelete
  14. drshikin. terkejut gak Saya lepas juga komen above 100.. ingat take tercapai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak perasan selama ni banyak betul komen u olzzz.
      Thanks to all:)

      Delete
  15. tahniah kpd bakal penerima2 cenderamata itu ...

    ReplyDelete
  16. waaa..qis pn da lme xsinggah sini. tp qis blur..qis ade dpt present jgk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qis was listed dalam top commentators bulan lepas.

      Delete
  17. sronoknyaaa dpaat hadiah..
    dah PM akak dah..

    ReplyDelete
  18. Waa.. Tahniah semuanya. Mesti lagi semangat nak komen lepas dapat hadiah ni ;)

    ReplyDelete
  19. wahh bestnya dapat hadiah...hebat depa komen banyak giler...tahniah semua :D

    ReplyDelete
  20. Mereka semua memang terbaik :). Tahniah semua

    ReplyDelete
  21. wow hebatnya yang Top 1, jauh meninggalkan jumlah komen yang lain :)

    ReplyDelete
  22. wahhh.. untung siapa yang komen kat sini.. ada hadiah woooo

    ReplyDelete
  23. Waah semoga murah rezeki akk yee :)

    ReplyDelete
  24. memang susah nak bagi commitment bab penghantaran hadiah
    saya pun hanya mampu lakukan setahun sekali =)

    ReplyDelete
  25. Shikin, posto dari mu udah nyampei! Eh salah slang pulak. Hadiah dah sampaiiiii! Thanks so much! Peluk cium sikit ;)

    ReplyDelete
  26. tahniah pada yang tersenarai! sedih nama saya x naik dah kat blog akak. kekangan masa ni buat jadi x menentu dah lifestyle saya...

    ReplyDelete
  27. Syoknye dapat hadiah.. nak jugak..Hehe

    ReplyDelete
  28. perghh terer semuanye nie.. fuhh.. berpeluh tengok berapa dieorang dah komen..huhu.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  29. wahhh, sampai 3 jam packing hadiah
    untungnya sapa yang dapat

    ReplyDelete
  30. alaaahhh terlpas nak tuntut adiah,
    baru sempat buka blog..
    bukan rezeki ayu la nie...
    xde bw pon tersenarai jugak ayu kat blog kak ekin ye,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhh..manede terlepas.
      Akak tak letak expiry date pun:)
      Nanti bagi add kat comment box tau.

      Delete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~