Thursday, January 1, 2015

Pemenang cabutan bertuah 'Simple GA: Friendship fridge magnet'.


TAHNIAH SEMUA,
(Diharap FOLLOW blog saya bagi yang belum follow:)

http://loveneddy.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
(Peserta no.12)

http://lalazarryn.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
(Peserta no.13)

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
(Peserta no.15)

http://www.syahidahfadilah.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
(Peserta no.29)

http://syidamenulis.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
(Peserta no.39)

Kepada semua pemenang, harap dapat PM details kat FB Nazeck Zenal comment box (Lepas baca aku akan DELETE tau).
- Nama penuh:
- Alamat lengkap:
- Contact no.

Related topic:
Tak dapat FB messages .

36 comments:

  1. Tahniahhh! Clap clap clap... Dam dam dummm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni SS bawak bunyi mercun malam tadi ka,..

      Delete
  2. eh eh daaa umum.. tahniah semua :)
    akak..!! hoho nak adress jugak

    ReplyDelete
  3. tahniah pada semua yang menang...kita terlepas lagi giveaway....ahhahaha :D akk shikin, jemputlah join giveaway kita yer... :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang..merek mmg BERTUAH!

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua yang bertuah.. :)

    ReplyDelete
  7. tumbang 2 hari sebab demam, hari ni bru online.. waa blog ai ada tu.. sukanya..hehe

    ReplyDelete
  8. Dr, saya dah pm kat FB.. sebab bukan friend (sya dah Follow FB) masuk others la message..Tq ye.. nanti wat lagi.. ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. wahh besnya depa! tahniah3!! :)

    ReplyDelete
  11. Ohh ade pemenang, hehe tahniah yg menang :)

    ReplyDelete
  12. ehh dah umum kat sini..silap tgk plak

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang
    takd erezeki nak dapat hadiah dari dr

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~