Sunday, January 25, 2015

Celebrate birthday @ TCRS, Seremban Prima.

14 Jan 1983 2015.
The Chicken Rice Shop.
Seremban Prima.

Great moments together.
Will show you once u grown up.

Seremban Prima - front view.
Lokasi menghadap Stesen Keretapi/Komuter Seremban.
Parking sini boleh guna Touch & Go.
* Kalau AEON Seremban 2 - takde Touch & Go.

Photographer - Adam hadif a.k.a Abe.
Pijamas kelabu - Abe.
Pijamas merah - Ajik.

Thanx for the Birthday wishes:)
Thanx HSB buat greetings ni kat akak:)
Related topic:

44 comments:

  1. Selamat ulang tahun kak shikin...
    until now Nad tak boleh beza anak-anak akak...kecuali yang kecik tu..
    ajik and abe still macam confuse sikit...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana ingtkan ajik & abe twins hehe. tapi tu la bila tgk balik tiga2 mcm triplets je terus hehe

      Delete
  2. Masa bersama keluarga adalah saat-saat yang paling indah.

    Bestnya dapat wish card. HB Dr.Shikin! =)

    ReplyDelete
  3. seronoknya akak keluar dengan boyfriends. ehhe :D

    ReplyDelete
  4. selamat malam...hehehe...singgah sini intai tuan blog kot belum tidooo :P

    ReplyDelete
  5. HB Dr Syikin :)
    semoga dimakbulkan segala doa..amiin!
    best tu, celebrate kat TCRS. saya suka kerabu mangga dia..sodappp ;p

    ReplyDelete
  6. selamay brtambh ketuaan dr..hihi..jgn maraa ar.. semoga sihat2 n happy selalu

    ReplyDelete
  7. Happy bisday doc, semoga Allah permudahkan perjalanan hidup hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  8. best celebrate di luar. semoga menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  9. semoga Allah memberkati dr skikin sekeluarga

    ReplyDelete
  10. Best nye celebrate birthday. Saya celebrate kat belakang umah jer. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung belakang umah boleh celebrate...

      Delete
    2. belakang rumah saya ada jamban ja hihi

      Delete
  11. happy bdayyyy!! again hehe..mula-mula ingatkan awatnya budak2 ni pakai pyjamas tak mandi ker..rupanya p time dinner yer heheh

    ReplyDelete
  12. happy birthday lagi sekali akak :) hihi.. bestnya sambut dengan anak-anak :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..seronok sambut birthday dengan insan2 tersayang kan..cantek greeting card dari HSB..dia memang kreatif..

    ReplyDelete
  14. Wah.. celebrate dengan boyfriends..;)

    ReplyDelete
  15. Tunggu Santa Kelaut hantar hadiah esok... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  16. happy belated besday Shikin..1983? Mudooo laie tu..semoga Shikin sentiasa sihat, vogue dan bahagia bersama suami dan 3 hero yg cute tu aminn

    ReplyDelete
  17. seronoknya..pandai Abe tangkap gambar sekarang..

    ReplyDelete
  18. Happy belated birthday Kak Shikin :) Semoga comel2 selalu ye :)

    ReplyDelete
  19. muka bodyguard shikin nak sama.. kekadang jadi susah nak beza, sebab nak saiz badan nak sama besar sama..

    ReplyDelete
  20. Assalam nazeck,
    walopun iols ghase iols dah wish b'day kat uols
    tapi ni iols wish sekali lagi yer :)
    happy birthday doc. nurashikin
    moga dalam limpah rahmat & lindungan Allah sentiasa AMIN

    ReplyDelete
  21. Seronoknya celebrate birthday dengan hero-hero Shikin :)

    ReplyDelete
  22. heppy besdayyyy.... (errr besday anak2 ke mak nya nih?)

    ReplyDelete
  23. Happy birthday akk cikin yg comel!

    ReplyDelete
  24. Mmg great moment sungguh ni Nazeck... Sok sedar tak sedar kejap jer tengok mereka membesar

    ReplyDelete
  25. dengan anak-anak jer ker abahnya mana hihiii

    ReplyDelete
  26. Tahun depan abe darjah satu ajik masuk tadika. Kejap je rasanya kan kak :)

    ReplyDelete
  27. wpun dah terlambat , nak wish juga ... selamat menyambut hari lahir . semoga hari - harimu dilimpahi bahagia bersama family tercinta ...

    ReplyDelete
  28. Heppy belated bedayyy dear shikin..smoga pjg umur murah rezeki..sentiasa berbahagia bersama suami dan ank2..

    ReplyDelete
  29. stiap moment dgn anak2 mmg brharga.. nanti da besar scroll balik album.. tnjuk time kecil2 aaaa down memory lane..

    ReplyDelete
  30. happy belated bfday kak shikin.. suwet2 selalu.. :)

    ReplyDelete
  31. happy belated birthday kak! semoga ALLAH memberkati hidup akak dan keluarga selalu. semoga akak diberi kekuatan dan kesabaran dalam menghadapi hidup. in shaa ALLAH. :)

    ReplyDelete
  32. Selamat hari lahir akak walaupun dh terlewat. Keep gojes okay.. hihi

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~