Tuesday, January 20, 2015

Happy Birthday Capricorn.

Friday,16/1/2015. 
Lunch break.
Bilik MO, KKIA.

Yang diraikan - MO yang sambut birthday bulan Jan. Bawak makanan sendiri, lepas tu makan sendiri (plus bagi aku makan jugak). Benda ni last minute, jadi aku x sempat prepare pun. Just prepare perut yang kosong je :D. 

4 Jan - Dr. Farrah.
10 Jan - Dr. Hasry.
14 Jan - ahkak ler tu.
15 Jan - Dr. Masitah.
Kek tu dari pagi dah ada atas meja.
Memang tunggu nak ngap je..
Sponsors:
Big box - Dr. Masitah,  iaitu YM kusayang.
- Maceh, k.mas. Hehe.. Yes yes, berjaya kipas K.Mas mintak belanja maqon.

Red Velvet cake - Dr. Maslina
- She's very good in cooking n baking. Setiap minggu at least once mesti bawak juadah untuk kami yang kuat suka mentekedarah ni. This time, she tried new RV recipe & it was awesome. Lagi sedap dari Secret Recipe hokeyyy. Last bite memang aku berebut ngan Dr. Azwan. Aku dah cop last piece tapi dia nak jugak - terpaksa share. Hehe..macam budak2. Malu kalau anak aku tau. "What, mama berebut kek?" Kalau kat rumah, haruslah berebut dengan anak pulak. Hahaha..
Dari kiri: Dr. Masitah, Dr. Liyana, Dr. Sharina, Dr. Farah, ahkak.
Most right: Dr. Maslina.
Yang lain-sila baca atas semula :)
Happy Tuesday guys..
Have a nice day!!

37 comments:

  1. Happy birthday Capricorn babies :) syoknya celebrate sama2

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut har lahir utk semua ...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir semua...wah!!...meriahnya...seronok dapat celebrate ramai2....^_^

    ReplyDelete
  4. hehehe...biasalah kadang kite pn akan jadi cam kanak2 haha

    ReplyDelete
  5. amboiii makan pizza. sedaaaapnyaaa :D

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday..
    RV mmg lagi sedap kalau buat sendiri,coz my wife mmg bakery dunia dia...all those cakes kat SR(and others shop) bukannya fresh pun,dah pre made berbulan lamanya...tu pasal homemade cakes yg dijual based on order,mahal sikit..coz it is freshly made.

    ReplyDelete
  7. Happy belated Birthday Dr.Shikin dan Dr-Dr yang lain jugak :) Semoga sentiasa sihat dan berjaya dalam karier anda :)

    ReplyDelete
  8. wahhh lapar pulak bila tengok pizzaaa. hihihihi. happy birthday kepada sesiapa yg birthday tu! :D

    ReplyDelete
  9. wah, bestnya celebrate ramai2..tarikh pun dekat2 ja kan..big box tu memang terbaik tambah lagi ada RVC..memang mantap.

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday yer... Zumal pun bulan ini juga ^-^

    ReplyDelete
  11. Hepi bisday utk semua doc-doc comel.. Eh, macam mana pula semua bisday dlm bulan yg sama? Agaknya mak bapak semua doc tu kenal sesama sendiri dan rancang kelahiran dlm bulan yg sama tak...hehehehhe...

    ReplyDelete
  12. Happy bufday capricorn ladiess... sweet2 belaka :)

    ReplyDelete
  13. sanah helwah !
    bestnya pot luck reramai :)

    ReplyDelete
  14. eh,dah wish ka belum tak tau?haha. happy belated birthday na dr. ^^

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. sy bw kt sini dr blog JM. happy belated bufay, semoga bertambah iman n amal ibadat seiring bertambah usia...

    Geng hospital memg suka buat potluck kn, mana2 org keja hspital msti selalu bercerita mcm2 jenis potluck diaorang buat...bestnya... =)

    Jemput dtg blog saya zinziemeewah

    ReplyDelete
  16. Sanah helwah doktor...:)

    Doktor & the geng.. apa topik yg selalu geng2 doktor sembg ye ble duk ramai2? teringin nak thu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal penyakit patient - cth: patient sakit serius tapi takmo amek rawatan sewajarnya, or sharing any new cases pasal penyakit yang kita discuss dengan boss so that colleagues lain also can learn, dll.
      Ada juga gosip isu semasa selit2 cth Qu Putih...hik3.

      Delete
  17. hepi birthday buat doktor-doktor Capricorn!kek tu nampak sedap, kalau saya pun nak rebut jugak..

    ReplyDelete
  18. Selamat menyambut hari lahir untuk semua.
    Bestnya makanan yg kat atas meja tu.

    ReplyDelete
  19. happy belated bday Kak Shikin.. semoga makin murah rezeki dan sihat sentiasa..

    ReplyDelete
  20. wa sedapnya pizza.. yummy.. happy birthday kak ikin dan semua akak-akak dr kat atas :D

    ReplyDelete
  21. wah bestnya celebrate beramai2 macam nih.. kami dulu kat opis lama, pernah celebrate macam nih.. best sangat.. dah lama tak rasa best macam nih..

    ReplyDelete
  22. Assalam nazeck,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
    ghamainya doktot yang lahir bulan januari yer
    kembang pulop iols sebab iols pun bulan jan jugaks
    mu boboboy pun jan jugak
    harap2 nanti my boboboy jadi doktot bulan januari pulop he3
    AMIN

    ReplyDelete
  23. Sedapnya buat makan-makan camni

    ReplyDelete
  24. Dapat tukar2 hadiah pun best kan...happy belated birthday u olls..

    ReplyDelete
  25. happy belated besday buat mereka sema termasuk shikin tu...mudo laie kan :-)

    ReplyDelete
  26. hepi bedeh capricorn dekat diri sendiri jugak :D akk, akk ade emel yer? itu emel hanis, hanis dah forward pada kite...tengkiu akk, susah2 jer nak post ke sini...kalau menyusahkan akk, xyah pon xpelah kak...jangan risau yer :D

    ReplyDelete
  27. happy birthday buat semua :) wah, bestnya sambut di office dengan kengkawan :)

    ReplyDelete
  28. Kak shikin paling bergaya. Hehe. Teringat entry akak sebelum ni :)

    Best nya makan RV cake lg sedap dr SR :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~