Saturday, January 17, 2015

SPEECHLESS - Terdelete 'My Birthday Giveaway by Dr. Shikin' .

STICKY POST !!!

Salam semua,
Aku nak mintak maaf sangat sebab aku tak perasan time bila aku terdelete GA yang aku anjurkan baru ni. Memang aku frustrated sangat sebab dah ramai sangat bloggers yang join. 

Cakap banyak pun tak guna. Unless benda tu boleh di undo.

So, bagi sesapa yang baru follow aku sebab join GA - Aku tak kesah kalau korang intend to unfollow me back.

Hadiah dah siap masuk sampul pun. Tinggal nak pos je :(

P/S:
- nayfatimah ->sorry atas kelewatan mengepos hadiah GA Iola kerana masalah yang tak dapat dielakkan.
- pemenang GA Cik Balqis baru 2 orang yang tuntut hadiah dari aku. Diharap 3 orang yang lain dapat beri details sebelum 31/1/2015.

33 comments:

  1. hehehe..ala kak google ja tajuk GA haritu.nanti keluar la semua yg join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak. Leceh. Takut ada yang missing pulak nanti.

      Delete
    2. Belum campur berpinar matanya nanti,..

      Delete
    3. kalau cari dekat ping busuk pon boleh....tpi mmg leceh...kesiannya akk

      Delete
  2. Ala, sayangnye post dah terdelete..err, cuba Kak Shikin ikut cara ni..myb boleh dptkan balik post yang terdelete tu. :)

    http://buka-rahasia.blogspot.com/2013/12/cara-mengembalikan-posting-blogger-terhapus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie, tak ada cara nak mengembalikan komen yg terdelete ke? :)

      Delete
    2. Dah try - Dapat halfway je - dapat trace BlogID & PostID.
      Lepas tu kena guna both ID ni untuk change kan URL.
      Tapi, dah change pun tak jadi ape.
      Takpe lah, nanti akak cari 1 by 1 (manually).

      Delete
  3. Kadang2 kesilapan diri sendiri selalu terjadi..SA pun..baru2 ni terdelete 100 lebih komen..dh jari ni besar sgt..blogging guna hp...nkbtekan publish sekali kena ke butang delete...sabar je la...

    ReplyDelete
  4. aduhh kesian kak shikin.. xpe2.. cuba cara yg cik mimie kasi tu..mne tau dapat balik kan.. :)

    ReplyDelete
  5. It's OK, Shikin. Jangan stress. Tarik nafas,....lepas....tarik nafas,.... :)

    ReplyDelete
  6. sabar yer shikin...harap cara cik mimie dapat selesaikan masalah shikin...

    ReplyDelete
  7. takpe.. saya tunggu dr shikin buat ga yang lain pulak

    ReplyDelete
  8. Takpe doktor...itu perkara biasa. Yang penting saya suka singgah blog doktor sebab memang terbaik!!!! hihi

    ReplyDelete
  9. kesiannya.... takper... ramai paham yg Dr Sikin busy sampai tertekan butang detele tu...

    ReplyDelete
  10. ops.. nak buat macam mana kan.. takpe kak.. bertenang yer..

    ReplyDelete
  11. Alaa siannya..macam mana boleh terdelete..harap shikin dapat cari slow2..

    ReplyDelete
  12. kesiannya akk...kite xleh nak kasi tips pape..sebab kite pon xtau camne nk cari balik entry tuh.... bersabar yer akk

    ReplyDelete
  13. alahai kesiannya..tapi saya yakin takkan lah diorang nak unfollow kan..

    ReplyDelete
  14. memang susah hati bila terdelete kan..tapi, dah ok kan?

    ReplyDelete
  15. alamak.. cem
    mane tu.. akak tak sengaja xpe xpe.. yang lelain will mengerti dont worry..

    ReplyDelete
  16. Alahai... Takpea... Repost semula..

    ReplyDelete
  17. yang pentng adah ada senarai pemenang dan hadiah udah di pos..kalau x mmg hurrmm..SEDIH la kan

    ReplyDelete
  18. Sebab button delete bersebelahan dgn publish maka akan terjadi kejadian terdelete :')

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~