Monday, May 1, 2017

Promosi VCS bulan May 2017.

Okey...bulan ni ada promosi menarik k. Make sure uollss tak terlepas harga menarik #vcs #minivcs ni .

Buat apa nak beli set sebab baru nak try je pun?? Okey2..no problem..small matter je. Why not share dengan siblings or housemate or ofismate. Barulah sama2 cantik n gojes gituu...

Iollss ada 3 promosi macam kat bawah ni..

No need cakap banyak kan..biar gambar je yang berbicara. Cewahhh...




Testimoni semua iollss ada tepek kat FB & Instagram iolls taw. Sudi2lah singgah baca ye. TQ.

Rujukan:-
FB - Nia Azalea Online Shop (VCS)
Instagram - @shikin1401 (Nia Azalea MD)

FB: Nia Azalea Online Shop (VCS).

Hi uollss...
Nak tampil cantik & menawan masa Hari Raya Aidilfitri nanti?

Apa kata uollss melabur lebih sikit untuk skincare @ penjagaan kulit wajah uollss...

Meh skrol ke bawah..

Iollss nak introduce product superb ni kat uollss...

Taraaaa....there's no secret k. Yang penting , u oll konsisten dengan satu2 produk..

Vitamin C Serum (VCS)
15ml
RM90

Vitamin C Moisturizer Cream (VCMC)
RM30

Dermaroller
RM55

More updates boleh tengok kat FB iolls taw
~~> Nia Azalea Online Shop (VCS)

Boleh PM/Drop comment kat sana k.