Monday, December 1, 2014

Sijil Wakaf Al-Quran.

Saya mewakafkan sebahagian Al-Quran ini dengan harga RM20 untuk sekolah tahfiz /rumah anak yatim.

CINTAI PUBLICATION mengucapkan jutaan terima kasih ke atas Tuan/Puan. Semoga Allah memberi ganjaran yang berlipat ganda ke atas Tuan/Puan.

En. Sabri Musbar Bin Musa (013-3044430).

*     Adik-adik yang minta sumbangan ni merupakan orang perantaraan. Kira sukarelawan kot. Macam budak sekolah lagi je aku tengok. Umo dalam 16-18 tahun kot. Dorang bagi 1 resit besar ni untuk sumbangan RM20. Harga 1 Al-Quran Tajwid tu RM200. Terpulang berapa banyak kita nak sumbang, tapi ikut gandaan 20 lah.
*     Sesiapa yang terasa nak sumbang, ambiklah contact no. yang aku bagi tu.

JOM SAMA-SAMA KITA TAMBAH SAHAM AKHIRAT.

31 comments:

  1. bagus ni wakaf ni semoga dapat pahala berpanjangan.. wakaf adalah cara menempah saham pahala akhirat ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..saya pun biasa buat tp kat shopping complex dan kedai buku..biasanya dorang sediakan kaunter for this ...tapi kat sini rm10 perunit..boleh je beli byk unit letak nama parents sekali..:-)

    ReplyDelete
  3. ooo ada sijil plak ya.. ada tengok iklan kat tv tuh, lebih kurang rasanya..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    saham akhirat...

    ReplyDelete
  5. semoga Allah memberikan ganjaran

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yang bermanfaat. Ye betul itu salah satu cara utk tambah saham akhirat

    ReplyDelete
  7. siapa yg menolak saham akhirat , mmg rugi ...

    ReplyDelete
  8. bagus nie...
    la ni secara online pon ada ka..

    ReplyDelete
  9. kat area sini ada buat juga tp nilainya RM30

    ReplyDelete
  10. Saham akhirat mlalui online byk je. trpulang pd Kite je..
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  11. Ayu pon pernah wakafkan al quran cmnie.. smoga sedekah itu diterima..

    ReplyDelete
  12. Kat tempat akak RM10 utk wakaf Quran, RM50 utk wakaf tanah. Masjid yg uruskan. Melabur begini tak da risiko,...ganjaran yang kita dapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak farrah tiada risiko, melainkan keuntungan yang sentiasa berjalan

      Delete
  13. Kat cne kurang pasti, elok Sgt da program sebegini

    ReplyDelete
  14. kat sini takda wakaf tp berusaha juga menderma ke rumah anak2 yatim.

    ReplyDelete
  15. saham akhirat ni. byk kita bagi, berganda2 saham akhirat kita kan kak :)

    ReplyDelete
  16. Saham akhirat yer Nazeck tak rugi menyumbang....Kat Pasar Tani pun ada jugak cenggini

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..
    sekarang ni memang mudah nak buat amal,

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah
    sekarang ni memang mudah nak buat amal

    ReplyDelete
  19. betul. sama-samalah kita menambahkan amalan untuk akhirat nnti kelak :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah...
    semoga ada manfaatnya :)

    ReplyDelete
  21. keep it up doktor
    terima kaish juga kerana memanjangkan hal ni =)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah ..Sama2 kita membantu ..Moga amal kita diterima Allah SWT

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~