Sunday, December 14, 2014

Akan bercuti.

Autopublish entry
Sticky post till 15/12/14

     First of all aku nak apologize sebab aku akan menjemput cik labah-labah bersarang kat blog aku bermula dari hujung minggu ni ke next 2 weeks. Bukan apa-apa pun, cuma nak merehatkan diri pi bercuti bersama anak-anak.
     Actually aku akan mulakan percutian pada 10/12/14. Tetapi, aku mungkin akan menutup blog lebih awal memandangkan tiada 1 pun persiapan yang aku lakukan lagi. Setakat diri sendiri tak ape. Ni sebab nak bawak 2 anak lagi. Iri terpaksa ditinggalkan kerana risiko keselamatan. Inilah 1st time aku pi tempat yang jauh sikit. Ini pun alhamdulillah adik ajak aku join dia sekeluarga bercuti.
     Harap korang doakan keselamatan kitorang ea. Bagi mereka yang dah biasa coti-coti dengan AA atau MAS pastinya small matter. Tapi aku? Ermmm...tuhan je lah yang tau perasannya. Anak-anak memanglah seronok nak naik kapal terbang sebab dorang x paham ape. Lagi satu, sedih sebenarnya nak tinggalkan Iri sebab hampir setiap malam aku akan bergurau geletek badan dia sampai terkekek2 dia gelak..sampai penat lari sebab aku suka acah2 kejar dia. Alamakk..dah nak nangis. Tahan je ni. Kang tak pasal-pasal banjir pulak blog aku.
     Insyaallah aku akan bersiaran kembali pada 16/12/14. Will be missing u, guys.

65 comments:

  1. wah sunyi lah nnt blog sis...
    krnapa Iri xbawak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut Iri meragam.
      Papa dia tak ikut..papehal susah pulak nanti.
      Lagipun susah nak prepare bubur Iri.
      Akak sorang cam tak terhandle nak bawak 3 orang.
      Adik pun tak boleh nak tolong nanti sebab dia bawak 2 anak dia.

      Delete
    2. xpa tunggu besar ckit nnt bawak plak...
      Iri dok ngan nenek dia la...

      Delete
    3. hati2 akak sygg! Moga Allah permudahkan perjalanan akak.

      Delete
  2. selamat bercuti kak shikin :)
    sekali sekala jalan2 bawak Abe dengan Ajik. hehe.
    kesian Iri kena tinggal. take care kak ^^

    ReplyDelete
  3. Have a safe journey, Shikin.
    Enjoy ur vacation :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti Doc.... Have fun! bawak ole2 kat Iri bebyk ye... hehe

    ReplyDelete
  5. syok la bercuti..selamat bercuti doc..insyaAllah..selamat segalanya..cian iri..x pa untuk kebaikkan dia jgk,..

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti dan nikmatilah percutian itu dengan gembira... :)

    ReplyDelete
  7. slmt bercuti kak. smoga slmt pergi & slmt kembali nti ;)

    ReplyDelete
  8. selamat pergi dan selamat kembali

    ReplyDelete
  9. hepi vacation sis and take care! :D

    ReplyDelete
  10. pi indon ka?hehe. anyway, selamat bercuti! semoga dipermudahkan urusan percutian ni. ^_^

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti shikin.. akak pun belum plan nak bawak anak2 nk p mana2.. apapun akan bercuti beberapa hari untuk bawak anak2 makan angin..

    ReplyDelete
  12. Lupa plak, semoga selamat pergi dan balik ya shikin.. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  13. Bestnye dapat pergi bercuti. Selamat bercuti ye Doc ;)

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti ya, take care :) Nak pergi mana ni? ^^

    ReplyDelete
  15. sian Iri. Selamat berlibur... semoga selamat dan dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  16. Selamat bercuti yer..take ur time ;)

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti kak shikin..
    go and get some rest and have fun dengan anak-anak..

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti!!

    alamak sedihnya tinggal anak sorang huhu..

    apa pun do enjoy your hols!

    ReplyDelete
  19. selamat bercuti ye doktor
    have fun ye =)

    ReplyDelete
  20. sedihnye iri kena tgl.mst mama x smpi hati..nt duk bcuti tp hati sedih pk ank.hehe.. semoga semuanya slmt ye doc

    ReplyDelete
  21. Selamat bercuti....jgn lupa ole2....;-)

    ReplyDelete
  22. Nak ikut arrrr.....hihi...
    Nak ke mana tu Nazeck? Apa pun moga selamat pergi dan selamat kembali yer

    ReplyDelete
  23. Enjoy your holiday ye Shikin..mmg akan rasa sedih bila berjauhan bersama anak bersayang itu biasa..so tabahkan hati...semoga selamat pergi dan balik..nanti boleh kongsi kisah travel lak :-)

    ReplyDelete
  24. Iri kene tinggal? sob sob sob...

    ReplyDelete
  25. Kena tunggu siaran 16 Disember nampaknya...

    ReplyDelete
  26. SELAMAT BERCUTI YA SHIKIN... Alahai nanti kita rindu la kat Shikin ..Huhuhuhu ..Sabar jer laaa..........Jgn lupa update la sikit walaupon bercuti hehehe .........

    ReplyDelete
  27. take care sis :D will be missing you

    ReplyDelete
  28. selamat bercuti Dr Shikin semoga selamat pergi dan pulang

    ReplyDelete
  29. Slmt brcuti kak, moga slmt pergi dan balik

    ReplyDelete
  30. selamat bercuti kak...semoga dipermudahkan segala urusan di sana ya...^_^

    ReplyDelete
  31. err bercuti ke mana tu Dr shikn.?

    ReplyDelete
  32. selamat bercuti ya. tenang kan fikiran moga balik dari bercuti dapat memberi khidmat yang terbaik

    ReplyDelete
  33. selamat bercuti dgn aman makmur....lapangkan hati .everything will be ok.

    ReplyDelete
  34. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html
    joining this segmen, follower ke 591

    ReplyDelete
  35. semoga enjoy dgn percutian itu . Insha Allah iri akan ok jer nanti .

    ReplyDelete
  36. Ros doakan akak baik baik saja di sana :)
    jangan sedih sedih ye. Yelah, mesti akan teringatkan Iri jugak kan..

    ReplyDelete
  37. will be missing u too, akk...safe journey, amiinn :D nk souvenirs :D heheheh gedik jer :D

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~