Wednesday, December 31, 2014

1st Giveaway by Mass-Naim.


Syarat-syaratnya sangat simple
- Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.
- Wajib Like Page Pu3 Outlet 
- Follow blog Mass-Naim 
- Follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.
- Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "
- Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.
- Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.
- Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org
- Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

Senarai hadiah :
** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga


** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)
So, Good Luck semua =)


25 comments:

  1. Best of luck. Akak pun joined gak GA ni :)

    ReplyDelete
  2. gud luck Kak hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck! Semoga ada rezeki. Lambat lagi due date ni. Bookmark dulu hehe

    ReplyDelete
  4. dri ga yg sama :D
    http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
    good luck !

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama. Good Luck ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    ReplyDelete
  6. yang ni pun dah tamat tarikh tutup
    menang dak

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
    1st GA by Mass Naim (25/1)
    GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan. dari GA yang sama..

    http://gadiscokelat87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Assalamulaikum... dari GA yang sama... http://cikash.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    Jemput Jugak Join segmen ekin di blog

    http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~