Monday, December 1, 2014

Lovely Readers Nov/14.

     Terima kasih yang tidak terhingga pada para pengomen tegar blog drshikinzainal.blogspot.com. Jasa kalian tak dapat dilupakan. Di kesempatan ni nak bagitau, insyaallah ada sedikit saguhati untuk kalian nanti. Yang tertangguh nak bagi ritu akan diberi bersama nanti. Tapi, tungguuuuu...bulan Jan. Aku akan combine Lovely Readers Nov + Dec. Jadi Combo gitew. Pengomen yang drop 150 comments ke atas akan dapat hadiah special lah sikit. Tak lah mahal, tapi special dari aku. Muah...muah...(untuk perempuan je) untuk u olzzz.

* Nak bersiap pi kerja pulak ni. Hehe..
Related topics:
Lovely Readers Sept/14.
~ Lovely Readers Oct/14.

74 comments:

  1. uuuit kak nak poe kejo sempat update entry lagi tu hehehe..
    itew nampak name itew lah hahaha..
    excited dah pepagi

    -gud moink-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CT selalu singgah sini.
      Tunggu Jan baru akak bagi hadiah ye.
      Tak sempat nak pos sikit2 ni.
      Kena all-out.

      Delete
  2. hahaha.. even tak masuk dalam senarai, dapat muah2 jugak tak Doc..? heee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tersenarai nampaknya.. nak FM.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FM sama boleh ke, kak?
      Yang baru belum sempat proses menempahnya.

      Delete
  4. wah bestnye..
    kene rajin support lg ni..

    ReplyDelete
  5. wah.. ramai betul pengomen tegar kat sini

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka...uih..salah satu tarikan kan..

    ReplyDelete
  7. Fuh melekat juga rupanya...


    kena berusaha keras macam ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melekat...terbayang pokok duit2 pulak..sebab melekat kat pokok..hehe.
      Tunggu Jan baru saya pos ye, Arz.

      Delete
    2. lama tak nmpak pokok duit duit. huhu kat bandar susah nak jumpa

      Delete
  8. tahniah pengomen no 1 belum kenal lagi blogger tu

    ReplyDelete
  9. tunggu December ni...den komen 3 kali setiap hari..hahaha

    ReplyDelete
  10. beruntungnya... tahniah pd yg bertuah... ^-^

    ReplyDelete
  11. Sama-sama Shikin...terima kasih kerana menghargai kami...muah jgk :-)

    Ole2 utk Shikin juga sis JM baru pos laju tadi :-)

    ReplyDelete
  12. Wow. .ade hdiah.. tp xtrmsuk dlm senarai lgii

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada mereka yang berjaya. Masing2 mesti sedang supens tunggu hadiah yg bakal diterima...

    ReplyDelete
  14. x masuk list plak kali ni.hehehe.dh lama x BW

    ReplyDelete
  15. wah , mmg dahsyat mrk tu ... semua entry mrk terjah ... tahniah !

    ReplyDelete
  16. uishhh..trsenarai jgk...
    saya pon belum sempat nk buat sesuatu pada pengomen2 blog saya... insyaallah suatu hari nnt akn saya usahakan juga... hujung sem nie ngan last sem plak.. bz sgt... kena tunggu time ada masa dan kewangan yg stabil dulu...insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, ZF.
      Akak x kisah pun xde hadiah.
      Asalkan keep in touch.

      Delete
  17. Tahniah pd yg lain. Xsgke trsenarai. Rsenye mcm xkomen byk pon..hihi
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  18. wah..macam best dan menarik pula tu..utk pmpuan ja mesti something yang pompuan suka kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laki pun hadiah sama ja..
      Bagi je kat wife (wife yang untung).
      Hehe..

      Delete
  19. tu dia... komen banyak2 pun ada hadiah... kalau saya dapat takyah bagi lah.. bagi kat orang lain je... saya jauh cemana nak bagi hehehe

    ReplyDelete
  20. salam mesra dear ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  21. Ayu baru smpat singgah kt blog akk.. maaf lame xjenguk... heheh tahniah pade kaki komen tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, tau Ayu sibuk dalam pantang.
      Tak care ye.
      Tak boleh merenung screen lama-lama sangat, boleh sakit kepala & bentan tau.
      Akak dah pernah bentan.
      Huh..Nauzubillah..

      Delete
  22. Tahniah buat yang tersenarai. Thanks so much Shikin sebab rajin memeriahkan blog akak :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah smua, mereka memg rajin

    ReplyDelete
  24. tahniah buat semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete
  25. ni tak boleh jadik ni, saya pon nk jugak !. ;)

    ReplyDelete
  26. setinggi2 tahnia kepada mereka

    ReplyDelete
  27. auuuww! tahniah kepada mereka semua ^____^

    ReplyDelete
  28. Tahniah semua... Mng sibuk dihujung tahun... X smpat nk konsisten bw byk2 mcm dulu..

    ReplyDelete
  29. OKje belum jadi insan terpilih nampaknya kat blog ni...ok...ok...

    ReplyDelete
  30. tahniah semua.. anis mcm biase xde dlm senarai..hihi... sapelah insan bertuah tu ek..

    ReplyDelete
  31. tahniah semua.
    untung siapa nanti yang dapat hadiah dari doc

    ReplyDelete
  32. busy sangat. nama terus hilang T___T

    ReplyDelete
  33. eh, tahniah semua yang tersenarai tu ^^

    ReplyDelete
  34. teringin nak melekat kat situ tapi tak lekat2...! ishhh kedebushhhhh

    ReplyDelete
  35. tahniah buat mereka
    tahniah buat doktor juga
    kagum dengan komitmen diberikan

    ReplyDelete
  36. thansk Shikin atas penghargaan ini ....

    ReplyDelete
  37. Tahniah buat semua yang telah tersenarai ...All the best untuk bulan Dis pulak ya hehehe ...Yeyy masih lagi kat sini di tangga ke #4 ..Ok la ..nak bersaing secara sihat ..

    ReplyDelete
  38. oho saya yang last sekali..kena keep in touch lagi ni ;)

    ReplyDelete
  39. salam kak :)
    terima kasih jugak sebab selalu datang blog saya. hehe

    ReplyDelete
  40. hihi.. nama Ros takde.. sebabnya tak aktif bulan november kan.. tahniah kepada mereka yang tersenarai :) sentiasa menyokong satu sama lain :)

    ReplyDelete
  41. xde plak dlm list kali ni hehe

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~