Monday, December 22, 2014

Hiasan dinding buat boss.

     Siyes aku x tau nak bagi ole2 apa kat boss. (Buat pengetahuan korang, aku banyak boss. FMS pun kira boss aku jugak). Last2 aku beli hiasan dinding ni. Malu do nak bagi boss. Taste aku...kot2 boss tak berkenan. Tadi baru bagi sebab tak sempat jumpa boss last week.
  Tiba-tiba boss wassap ni. Segan jugak :)

39 comments:

  1. waa, comel.. nampak tenang je..")

    ReplyDelete
  2. ok tu...
    at least tanda kita ingat jgk kt boss

    ReplyDelete
  3. satu benda kecil, bila jadi hadiah, inshaAllah jadi besar sebab Allah buat kasih sayang itu nilainya mahal sekalipun jika diletak pada sebiji gula2 ^^

    ReplyDelete
  4. Dr mcmana dgn hadiah gve away..saya. publish malam sikit ...jadi ke tak?

    ReplyDelete
  5. syasya follow sini 612..dtg dri first giveaway by kamimi

    ReplyDelete
  6. ok what...mesti bos kata "ada jgak ole untuk aku"...:-)

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya orang tidak kisah dengan apa barangan yang kita bagi, ssalkan ikhlas

    ReplyDelete
  8. Cantik juga hiasan dinding tu. Patut pun boss suka. Kalau saya fikir banyak kali juga nak bagi pape kat boss. Takut boss tak suka. Hahaks

    tips tingkatkan IQ anak anda

    ReplyDelete
  9. cantik hiasa dinding tu..boss pun mesti suka jgk. hihii.

    ReplyDelete
  10. tangan yang memberi lebih baik....

    ReplyDelete
  11. Boss sukelah tu...siap wassapp lagi...

    ReplyDelete
  12. cantik sangat ^^

    jemput join segmen ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  13. ok la kan dihargai..memang segan nak bagi apa2 kat bos kan..

    ReplyDelete
  14. Mesti boss suka tu... Cantik tau ^-^

    ReplyDelete
  15. memang cantik.. gembira rasa bila orang menghargai pemberian kita kan :)

    ReplyDelete
  16. bos sukalah tu doktor tandanya =)

    ReplyDelete
  17. wahh lega rasa bila boss reply positif gitu kan kak hehe

    ReplyDelete
  18. wah,bos appreciate lah tu pemberian dr.shikin..mesti rasa dihargai sesangat

    ReplyDelete
  19. wahhhh...lama tak jengah blog kak Shikin...dah makin lawa laaaaaaaa

    ReplyDelete
  20. Hahahaa... boss suka kira ok la tu :D

    ReplyDelete
  21. kekadang tu the tots yang dikira and orang suka. hadiah simple pun tak apa janji dia tau kita ingat kat dia.. suka kan bila orang guna hadiah kita kasi hehe

    ReplyDelete
  22. tu lah.. kadang nak beli, terpikir jugak.. kite suke, tapi tak tentu orang suka... kadang pikir punya pikr, sampai tak terbeli.. haha

    ReplyDelete
  23. cantik gak tu kalau ana tak kisah org nak kasi apa pun jnji ikhlas

    ReplyDelete
  24. Hihi..cantik..agaknya bos suka la tu sebab dah siap tampal ^_^

    ReplyDelete
  25. Waaah best kan kalau org hargai pemberian kite, rase bahagie sgt sgt

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~