Tuesday, December 2, 2014

Quick Flip.

Quick Flip :
Paediatric Danger Signs
Diabetes 
Hypertension
Hyperthyroidism
Asthma
Medication list

* Will be provided to JPL (Jabatan Pesakit Luar).

38 comments:

  1. Kak shikin ape nie.. ayu blurr satt

    ReplyDelete
  2. Ini utk reference dr ke beri pada patients, Shikin?

    ReplyDelete
  3. Untuk bagi kt patient ka tu..

    ReplyDelete
  4. Kurang fhm mksdnya, jenis penyakit ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..tu penyakit2 yang tersenarai dalam Quick Flip ni:)

      Delete
  5. owhh ingtkn mcm calendar meja tu hehe

    ReplyDelete
  6. bentuk dah macam kalendar, rupanya ada pecahan tuk setiap penyakit..

    ReplyDelete
  7. ilmu biologi saya masih tak cukup untuk memahami istilah2 tu. haha

    ReplyDelete
  8. Bestnya...bilalah nak jadi doktor.... haha....nampak tak Nazeck, sudah hampir mereng Okje ni hihi

    ReplyDelete
  9. comel jek ek..he he..tp yg sedihnya sakit2 macam ni dah common hu hu

    ReplyDelete
  10. nie noted untuk doktor ye dr shikin..huhu..

    ReplyDelete
  11. quick flip tu mksudnya macam mana?

    ReplyDelete
  12. tengok pediatric tu senyum je... Sha salah satu patient kat KK1 HKL dulu :)

    ReplyDelete
  13. ada juga benda gini ye
    bagus juga tu dak?
    hyperthyroidism pun ada tu, common sekarang kan?

    ReplyDelete
  14. wow kasi free ke..

    ReplyDelete
  15. senang lah nak refer ek kalau mcm ni. berguna!

    ReplyDelete
  16. untuk pesakit takde ke benda ni hehehe

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~