Monday, September 15, 2014

Variasi kek.

     Sapa yang rajin celebrate birthday anak sila angkat sebelah tangan tinggi-tinggi. Sapa yang rajin tempah kek angkat dua2 belah tangan tinggi-tinggi.. xD Dah-dah turun balik.
     Siang tadi masa Abe belek-belek buku Mickey Mouse dia jumpa kek macam bawah ni:
"Mama, Abe suka lah kek Car ni.
Tapi, birthday Abe dah lepas (14 Nov)"
"Kek ni memang cantik. Harga pun mahal ni.
Mama rasa, mesti dalam Rm200."
* Tu birthday tawun lepas. Seb baik tak perasan xD.
Kalau nak cari idea untuk tempah kek atau nak jamu mata tengok kek cantik-cantik boleh refer sini (dapat info ni dari buku Abe.)
Macam-macam lagi ada kat website ni. 
Ni snap gambar dalam mag.

17 comments:

  1. Cantik sampaikan kita sendiri tak sampai hati nak potong

    ReplyDelete
  2. Selalu cuci mata tgk kek cantik2. Klu akak dah cantik mcm tu sayang pulak nak makan :)

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik macam ni mahal harganya

    ReplyDelete
  4. hehe pndi abe...yg taun lps dia pk..taun ni dia xmtk plak hahaha

    ReplyDelete
  5. dr di tag kat cini :
    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperware.html

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. biasa dah kena request dengan anak.. si Kimie awal lagi cakap nak kek padang bola.. Alhamdulillah dapat tunaikan..

    ReplyDelete
  7. Cantik2. Seronok tgk syg nak makan :)

    ReplyDelete
  8. Cantik sgt pรผn syg sgt pula nk potong nnt..

    ReplyDelete
  9. Hehehe bila dah cantik camni takut bila beli nanti anak plak tak nak potong huhu

    ReplyDelete
  10. semuanya nampak cantik2.. mesti harga pun mahal kan. tp puas hati

    ReplyDelete
  11. Suka yang ada kupu2 tu sedapnya tengok..

    ReplyDelete
  12. kek cantik2 camni rasa syg nk mkn tapi kalau bebudak tgk mmg teruja habisss

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~