Tuesday, September 9, 2014

Bloglist Kerana Kau Ada.

TAMAT 9/9/2014
Klik banner untuk join.

26 comments:

  1. Selamat bersegmen dr. shikin .. lama tak jengah sini .. heee

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas kesudian bersama

    ReplyDelete
  3. hai kak . gud luck..
    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/bloglist-kerana-kau-ada.html

    ReplyDelete
  4. salam dr shikin.. lama betul saya tak tinggalkan komen.. suka jadi silent reader aje sebenarnya..

    Dr shikin banner tu takde backlink

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Azman.
      Initially saya dah buat.
      Agaknya tak save...tu yang hilang.

      Delete
  5. good luck...respect tau buat publish byk entri..x sempat akak nk kejar heee

    ReplyDelete
  6. Sweetnya nama segmen bloglist nih :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen...& good luck too..

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya Dr Shikin berada dalam bloglist

    ReplyDelete
  9. maaak aaaih. memang berturut segmen akak join. bagus bagus. iols suka sebab iols boleh tahu tengah ada segmen apa sekarang ni.

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen sempena UPSR ...nanti boleh la join ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/bloglist-kerana-kau-ada.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Bloglist Kerana Kau Ada

    ReplyDelete
  12. oh dah tamat semalam.. baru je ingat nak join. hihi

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~