Friday, September 5, 2014

Lovely Readers August/14.

Sejuta kali sayang kat Top Commentators August untuk blog aku.
Keep in touch alwitz ya'.
Aku ada terfikir nak bagi cenderahati sikit tapi dah sebulan aku fikir takde idea apa nak hadiahkan kat korang. Insyaallah..kalau ada rezeki tu tak ke mana. Bagi yang tak tersenarai janganlah lepas ni takmo singgah blog aku pulak tau. Tanpa readers, siapalah bloggers picisan cam aku ni.
Ermmm...apsal saiz tak sama pulak ni.
P/S- Bukan niatku. Ni sebab tak pandai nak adjust.
Thanx a lotzzzz.. muah muah muah...

17 comments:

  1. tahniah kpd semua pengomen tegar. jemputlah ke blog abah zuki sbb pd akhir thn ni abah akan bagi hadiah kpd 10 - 20 pengomen tegar..In Sha Allah..

    ReplyDelete
  2. wah.. hebat mereka kan.. tahniah buat mereka semua..

    ReplyDelete
  3. hehe bwh sekali ekekeke..thanx

    ReplyDelete
  4. E eh,..ada nama kite lah! Suka lepak lama2 kat sini :)

    ReplyDelete
  5. eh..eh..eh..akak TOP One ke hahahaha..mcm tak percaya je..

    ReplyDelete
  6. Sejuta kali sayang jugak kat kak shikin sebab rajin singgah blog kite jugak :)
    Kak shikin top 2 dlm top commentator ogos sy :)

    ReplyDelete
  7. hehe. nama saya ada. sorrylah kak, bulan ni busy sikit. tak sempat nak komen banyak2. nanti ada masa free, saya terjah habis-habisan. ^^,

    ReplyDelete
  8. iols takde sob sob.. sebab online pun tenggelam timbul. huuurm.. kena rajin mai singgah sini ni..

    ReplyDelete
  9. sama-sama :) mmuahh mmmuahhh jugak :) hihi

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~