Sunday, September 28, 2014

Google Analytics.

     Aku terbaca tentang Google Analytics ni kat blog Azhafizah ~ Overview audience blog Sihatimerahjambu. Rasa cam best. So, aku pun try lah. Nak jugak tengok kategori audience aku kan. So, bawah ni results nye. Nak tengok tak?
Korang perasan tak ada something wrong kat sini? Ape maksud aku? I realized that all my results sejibik cam Azhafizah. Ermmm..tak caye? Aku buat betul dah.
Cuba tengok kat atas belah kanan -
kan nama aku.
Ermmm...ada sape lain dah try ni?
Kalau dah try t share dengan aku ea.

13 comments:

  1. tak pernah guna lagi google analytics

    ReplyDelete
  2. ya Etuza jg belum guna..apa kelebihannya..macam bagus ni..

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try lagi ni..nanti try..

    ReplyDelete
  4. Kita tak pernah try lagi Doc. Tapi Google analytic ni actually the most reliable data. Kita selalu gunakan untuk analysis yang lain juga. Nway kita try this one ya..

    ReplyDelete
  5. akak pun x pernah check, esok nk try lah

    ReplyDelete
  6. saya x try lagi. nnti dah habis blogwalking, saya datang blog akak balik...

    ReplyDelete
  7. Akak rasa akak pernah register dulu, tapi dah tak bukak2 dah! Hihihi

    ReplyDelete
  8. Alamak tak tau pon ada benda ni. Nanti nak cuba :)

    ReplyDelete
  9. nnti nk try la.. dh bookmark :)

    ReplyDelete
  10. Kak Lya pon ada jugak baca entry ttg ni kat blog Fiza..tapi lum cuba buat lagi la Shikin ..hehehe

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~