Monday, September 8, 2014

Bravo..McD dah 'penuh' semula.

SAPE YANG CEPAT SENTAP TOLONG JANGAN BACA ENTRI NI!!
     Ni baru-baru ni aku lalu kat tepi McD Forest Heights. Nak amek close view tak dapat pulak sebab betul2 kat traffic light.
Nampak tak kereta yang berderet tu?
(tak clear - tapi, aku dah bulatkan.)
     Aku bukan nak sekat korang beli makan sebab tu duit hasil titik peluh korang. Tapi, kalau korang fikir future.. & bukan anak tekak korang je, confirm korang tak buat macam ni. Korang yang nak tambah semula dana perang Zionis ni takde hak nak marah aku sebab setiap sen yang korang sumbangkan tu membahayakan keselamatan mana-mana negara, termasuk Malaysia. Tak faham jugak? Okey, setiap sen korang tu akan menyebabkan bertambahnya kereta perisai Zionis, pesawat juang Zionis, senjata nuklear Zionis and so on... Tak payah nak marahlah, korang sendiri tau aku cakap benda yang betul.

NOTE:
* Sesape yang kutuk pekerja McD Israel or keji ke hape (which is sangat tak bertamadun!)..buat then dia yang lahap balik McD tu, ko mengucap panjang & imagine macamana perasaan kalau anak ko sendiri yang pecah tengkorak & isi otak berderai bila kena bom puak ni.
* Just..don't be selfish!!

Refer entri ni Istiqamah dalam boikot barangan Israel.

15 comments:

  1. Kat McD Seri Serdang pon dah penuh balik dengan orang Islam..alasannya, sebab Yahudi Israel dah kena gencatan senjata..haihhh

    ReplyDelete
  2. Boikot bermusim.. bila keadaan kembali reda, semua pakat makan apa yang diboikot sebelum nih.. dia orang mungkin terlupa dengan apa yang terjadi dan bakal terjadi dengan tindakan mereka..

    ReplyDelete
  3. org kite mmg mcm tu..time kejadian je konon boikot lps tu hampeh dh lupe dh semua

    ReplyDelete
  4. Tak mati pn kalau tak makan mcd tu...dah ludah jilat balik..

    ReplyDelete
  5. boikot, bila jadi 'trend' je tapi end up dengan pergi melepak kat situ juga :(

    ReplyDelete
  6. hahahaah..itulah sikap org msia..waktu tengah 'isu hangat' je gelabah semacam..boikot lah dgt kan..hurmmm...

    ReplyDelete
  7. kt sblh umah sy ni...mmmm boikot ke x boikot ke...penuh memanjang

    ReplyDelete
  8. tu la kan. sedih tgk ramai dah serbu mcd. :(

    ReplyDelete
  9. Kak lya dah lama tak mkn mc d..akif pon tak penah knal mknan mc d..tak penah jjak kaki pon kat mc d...

    ReplyDelete
  10. Kat tmpt akak pun sama....
    'Kagum' dgn cara berfikir orang2 ni.

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~