Saturday, September 20, 2014

Pertunjukan TATTOO Tentera Darat 2014.

     Siapa ada plan nak pi Port Dickson weekend depan? Kalau datang tu, jangan pulak lepaskan peluang tonton pertunjukan ni ye. Pssttt..orang yang cakap ni pun tak pernah pi lagi. Teringin nak pegi tapi belum ade peluang. Kalau umur panjang insyaallah.
Tarikh :
26 & 27 Sept 2014
(Jumaat & Sabtu)
Masa : 8.00 malam
Tempat :
Padang Kawad PUSASDA
(Bandar Tentera Darat),
Port Dickson, NS.

13 comments:

  1. alaamak CT ade jauh kat Penang ni huhuhuh..
    nanti kalau akak pegi jangan lupaa snap gambar cecantik ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah.. CT jauh pulak kan.
      Ritu camne CT boleh sampai Alamanda?

      Delete
  2. Dulu masa kecik2 akak selalu tengok kat TV. Lg satu akak suka tgk kawad patung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..yeke K.Farrah.
      Saya belum pernah.

      Delete
    2. Best jugaklah. They all akan kawad tapi buat aksi macam patung kayu. Skrg tak tahulah masih ada lagi ke idak,..

      Delete
  3. Wow menarik tapi rasanya tak plan ke mana-mana. Dr shikin gi lah boleh review sikit apa yang ada hehe

    ReplyDelete
  4. alamak.. ada hal huhu... tak dapatlah pergi pd..

    ReplyDelete
  5. mesti best ni. bukan senang orang awam nak tgk aktiviti tentera :)

    ReplyDelete
  6. mula2 tak paham sangat..apa pertunjukkan tattoo ni...selalu nampak buntingnya kat pd je... belom pernah melihat lagi...

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~