Friday, September 26, 2014

Promosi Aidiladha @ Pearl Haya.

Sape peminat hijab Pearl Haya?
Sini....aku cepat je nak inform korang promosi ni. Kalau nak, biar cepat. Sebab biasanya macam 'pisang goreng panas' (makcik aku lah kate. Aku x penah pi pun).
Ni info yang aku terima dari message pihak PH:
Promosi Aidiladha 
Tempat: Semua cawangan Pearl Haya Galeri.
Tarikh: 26-28 Sept 2014. 
Masa: 10am - 9pm.

14 comments:

  1. belum gaji lagi la pulak...cuci mata jela dulu...

    ReplyDelete
  2. Wah, nak terjah Pearl Haya la nanti.. :) Tq for sharing dr shikin :)

    ReplyDelete
  3. Tak brapa minat shopping tudung kat tempat macam nih.. shikin, akak tag untuk GA nih..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/preloved-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Bolehlah shopping last minute ni..

    ReplyDelete
  5. Janagn tunggu lama2 cepat2 pergi beli hehehe

    ReplyDelete
  6. apa lagi kak. pergi la serbu. hehe

    ReplyDelete
  7. hee saya dah mula suka shawl dari shawlbyvsnow lak..hehe t ce dr usha usha

    ReplyDelete
  8. wah syok.. tp nseb laa duit xde ><

    ReplyDelete
  9. kat sini, baru satu je yg saya nampak ... ada sekali tu pergi hari selasa .. tutup..rupanya ia cuti...sedih betul, nak pergi hari lain tak menyempat..itupon kebetulan suami cuti... huhuuu...

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~