Tuesday, September 16, 2014

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar.

Tamat 30/9/14
Klik banner untuk join. 

Jemput semua join GA Iola.
Syarat-syarat semuanya mudah je.
Saya salah sorang dari sponsor.
~ So, let's become friends :)

57 comments:

  1. segmen baru :) akan dicuba join.

    ReplyDelete
  2. Tak join lagi.. walaupun jd sponsor jugs.. internet slow sangat.. apapn good luck..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah...nanti join..akk bw pki henset je ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kak.
      Sy lebih suka BW dgn fon.
      Tapi, kalau join GA lebih mudah dgn PC.

      Delete
  4. gud luck dear... mama join malam kang

    ReplyDelete
  5. wah.. esok inshaallah sy join :D

    ReplyDelete
  6. Good luck & all d best...... refollow #383

    ReplyDelete
  7. Nak join lah nanti ...

    Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah september di sini Dr..Ssh nak join tak reti nak guna tab untk join..apa2 pun semoga berjaya...

    ReplyDelete
  9. Jangan lupa join segmen ABM juge
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersponsor....tapi kenapa tarikh di atas 30 september?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arz Moha ni mmg good observer lah.
      Saje letak tarikh tamat nya.

      Delete
  11. Dr Shikin macam mana nak follow blog penaja jika limit utk follow dah penuh? (300)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak. X sure lah Arz moha.
      Taktau pula ada yg limit camtu.
      Dah try tanya iola ke?

      Delete
  12. good luck kak.. tepek link kat bookmark dulu adooiyai bila nak join ntah.

    ReplyDelete
  13. Morning! Da join GA iola. gudluck! ^^V

    ReplyDelete
  14. Salam....saya pon join ;)

    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html#more

    ReplyDelete
  15. dah join GA ni dan da letakkan akak dlm bloglist (you) hehe

    ReplyDelete
  16. Goodluck :)
    Kiera follow sponser GA KM #393 ^^

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway September by Karya Mahirah..done follow sini.. salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  18. Salam doc..Acik ada tag Doc.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  19. good luck ya akak :D.. selamat BW

    ReplyDelete
  20. sy tag doc kt cni

    http://cammylia.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

    ReplyDelete
  21. salam sis, dah follow. nt jemput singgah blog yer. dan GA tu numi nak join. :)

    ReplyDelete
  22. http://madey09.blogspot.com/ done follow ya

    ReplyDelete
  23. good luck yea..

    Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 424
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Salam. Dr shikin...sy tag utk LIEBSTER AWARD!

    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/09/liebster-award-5.html

    ReplyDelete
  25. Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  26. terima kasih kerana sudi meriahkan giveaway anjuran Iola.
    Tarikh umum pemenang ialah pada 1 Oktober 2014.
    Jom semak senarai peserta dan blogwalking sama-sama :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-september-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~