Thursday, September 25, 2014

Dah sampai ~ nile.com.my

     Dah lama aku plan nak shopping samada kat Nile atau Zalora sebab ramai yang review tentang barang yang dorang beli kat sana. Katanya, kualiti barang same as shown & mentioned. Lagi yang best kat Nile ialah every stuff dia murah-murah. * Dah banyak kali aku singgah sini & banyak stuff yang aku berkenan. Senang kata ~ geram. Ermmm..rasa nak grab semua.
Ni lah webpage Nile.com.my
Nampak best kan?
Category barang:-
Fashion - woman/man
Books
Beauty care
Electronics
Creative lifestyle
Sports
Child care
Mobile accessories
     Kali ni aku nekad nak beli...
Aku order - Ahad, 21/9/14 (7pm)
Bayaran - bank transfer.
Belian RM100 ke atas - postage FOC.
Ni mode of payment yang acceptable &
Mode of delivery. 
You have successfully submitted your payment notification.
Bla...bla..bla...
Please click here to view your order. 
Check customer info tu tau..jangan salah add pulak.
Check list products yang korang beli jugak tau
* Barang yang not available pun akan masuk list
tau, tapi akan diletak tanda ni ->***
Ni progress order aku.
Tracking code given..
Bestnya...
23/9/14 (2 days later),
Barang aku dah sampai :) Cuba teka apa aku beli? Paling penting nak cakap, service Nile mmg ohsemlah & barang yang dapat sume good condition. Thanks Nile:)

28 comments:

  1. Sy pn pnh bli dgn.nile..dlm 1hari pn blh smpi..

    ReplyDelete
  2. shikin beli apa tuh..kasut ke baju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju je dulu, kak.
      Kasut next time.
      Simpan duit dulu.

      Delete
    2. Itulah nama perempuan.. baju yang jadi pilihan..

      Delete
  3. bungkusan tu mcm beg tangan je ;-)

    ReplyDelete
  4. Nak tau apa yang di shopping tu Dr.....hehe

    ReplyDelete
  5. Belum pernah shopping kat Nile. Nk cuba intai2 la nanti :)

    ReplyDelete
  6. mmg best soping kt cni.sy dh 3x beli brg dia. alhamdulillah ok jgk.puas hati hehe..bli baju ke?

    ReplyDelete
  7. Baju kat Nile memang menggoda sebab muraahhhh sangat heee...geram tengok...

    ReplyDelete
  8. semua di hujng jari kan..ada gak baca berkena nile.com ni..fatin liayana pun beli online kat sini..akak tgh cari winter coat nanti lah nk ricky..cepat tu 2 hari dah samapi..alau servis bagus mmg akak suka lah..x perlu nk g susah cari parkig pagai..depan pc je leh order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah di hujung jari runcing kak JM tu.
      Hehe.. Ye lah, saya ni dah brapa kali kena saman parking. Memang,malas kalau nak beli kat luar slalu pun jumpa yang x menepati citarasa.
      Nile ni dah pulak baju die murah, quality sama macam gambar n service pun xde problem.

      Delete
  9. dah tengok web dia n barang memang murah. selalu tgk felixia yeap aka raissyah rania tu beli kat nile. :)

    ReplyDelete
  10. wah, banyak gak akak beli tu. hhehe... saya tengah kekeringan ni. x boleh ushar. nnti nak nangis. sobs.

    ReplyDelete
  11. tak pernah try shopping situ lagi..nanti nak usha usha (aahhh sudah...)

    ReplyDelete
  12. pehh. nadyya pon teringin nk shoping nile com ni.. murah kan.. :)

    ReplyDelete
  13. murah la sis beli shawl, sweter, pants lagi below 100

    ReplyDelete
  14. nk try tengok la barang2 kt nile nanti :)

    ReplyDelete
  15. waaa, pertama kali dengar nile...selalubdengar zalora je ..hehee

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~