Saturday, September 20, 2014

Kalau dah jodoh - UKE.

     Nama Ustaz Kazim Elias ni memang tak asing lagi di kalangan rakyat Malaysia berbilang kaum umumnya & Umat Islam khususnya. Nama jolokan (nama glamour) beliau adalah UKE. Aku memang minat betul (minat gile) ngan UKE ni. Rase nak pergi je program ceramah beliau weekend ni. Tapi, fikir 2 kali sebab jauh jugak kalau nak drive ke Port Dickson malam-malam kan. Bukanlah tak pernah drive memalam dari PD ke Seremban. Tapi, tu dah terpaksa sebab kerja malam (extended hours). Bukan apa, aku ni kan perempuan. Kalau jadi apa-apa tengah highway nanti susah pulak kan. Tapi, still aku akan fikirkan ni.
Jemputan Program Ceramah Agama.
 
Penceramah : YBhg Ustaz Mohammad Kazim B Elias Al-Hafiz.
 
Pada
Tarikh: 21/9/2014 (Ahad)
Masa: 8.45 mlm
Tempat: Padang Kawad PUSASDA
 
Tetamu Kehormat
YB Dato' Seri Utama Tan Sri Dr Hj Mohd Isa B Dato' Hj Abdul Samad

18 comments:

  1. klo xmau sorg2 ley bawak kwn. surely pusasda mesti jem punye. ramai org mesti dtg nyer.

    ReplyDelete
  2. Betulla, Shikin. Agak bahaya juga sbb habis event tu mesti lewat. Akak pun suka UKE. Bersahaja,..

    ReplyDelete
  3. ingatkan kad jemputan kahwin tadi,,,huhu,,,

    ReplyDelete
  4. Best tuh.. mesti ramai yang yang pegi nanti..

    ReplyDelete
  5. Pernah pergi dgr ceramah UKE. best. Untung la dpt jemputan.

    jemput blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  6. pin pin :) follower ke #44eight
    Lissa@ http:lissadblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. sy suke bab dia nyanyi tu.hehe

    ReplyDelete
  8. wow best UKE datang bagi ceramah

    ReplyDelete
  9. tengok kat oasis je. belum pernah tengok live

    ReplyDelete
  10. saya pun kalau ceramah dia je, saya layan kat youtube. dengan ustaz Bollywood. hehehe.... kalau UAI, saya x faham sangat sebab loghat dia tu...

    ReplyDelete
  11. UKE memang best. pandai tarik perhatian penonton utk lagi dekat dgn agama :)

    ReplyDelete
  12. Uke mmg best ...terbaik dan sesekali mmg suka berlawak..

    ReplyDelete
  13. suka tgk rancangan kalau dah jodoh di saluran OASIS..boleh gelak tk henti2

    ReplyDelete
  14. suka dengar ustaz ni bg ceramah, sedap je halwa telinga ni bila mendengarnya... bersahaja tapi sampai walaupon pada dasarnya ia berbentuk jenaka

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~