Thursday, July 3, 2014

First time my kiddos tengok wayang.

;) Kat AEON S2 ni..
Macam biasa, kalau jalan-jalan abes sume bende kat rak dibeleknye.
Walaupun setakat berus gigi ..tapi, sebab ada karakter kartun mata tengok sampai tak berkelip.
Tapi, Alhamdulillah budak2 ni tak pandai mintak2.. die usha je.
Marah tau kalau mama jalan menonong dowrang x sempat belek2.
 
Si debab ni siap dengan hood.
Belum masuk cinema pun lagi.
Tu ape lagi tu?
Si Abe tu..risau je mama karang abes terabur sume barang kat rak.
Siap melutut ..meneliti satu.
" Baru kerja sini ka, adey? "
Si debab Ajik tu pun samelah.. Ape Abe buat die buat.
Dah..dah...ni bila nak masuk cinema ni?
Camne jalan mengepak pulak tu?
Nak terbang ke ape, Ajik?
Mama & Abe ..
Gambar blur pulak..


Si abe tak setel2 nak zipkan sweater die.
Kitorang nak ambik gambar pun dia tak pedulikan.
Nak tolong die x bagi..
Ni tengok crite Train Your Dragon [klik SINI] tu lah ..
Ermmm...tak sampai halfway dah tido.
Sebab tengok malam kott..
Masing2 dah ngantuk.

23 comments:

  1. rugi.. rugi.. tengok wayang tido.. hahaha

    ReplyDelete
  2. haha... budak, dia duduk terkial-kial nak buat something. kita nak tolong memang tak nak dibaginya.

    tengok kartun tengah-tengah malam dalam sejuk-sejuk macam tu memang kompem tido.

    ReplyDelete
  3. This design is wicked! You certainly know how to keep
    a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost
    moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job.
    I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.

    Too cool!

    Have a look at my page :: aptamil formula amazon

    ReplyDelete
  4. ala sporting nya ibu bawak g tgk wayang :)

    ReplyDelete
  5. comelnya...Cik Nur first time bawak anak buah umur 3 tahun tengok movie..masa tue tengok upin ipin...meriah kat dalam panggung tue ^-^

    ReplyDelete
  6. suka tengok gelagat dorang .. hi.. yang kelakar bab nak zip tu.. bukan ape, dia nak usaha sendiri la tu :)

    ReplyDelete
  7. comelnya staring akak ni . ^^ posing Ajik yg pic last tu smart ! hehe .

    ReplyDelete
  8. Waa.. kite nak tengok gak wayang.. hmm :/

    ReplyDelete
  9. ehh.kat jusco?tgok alamat..lahh..1 negeri jer rupanya..hehe

    ReplyDelete
  10. aahahaha lawak la...tido pula haha comel2..

    ReplyDelete
  11. I really like what you guys tend to be up too. Such clever
    work and coverage! Keep up the great works guys I've added you guys to my blogroll.


    My blog post sua dumex

    ReplyDelete
  12. Wow best. tapi belum tengok pon crita tu.

    ReplyDelete
  13. dah besar macam nih seronok awak tengok wayang.. huhuhu akak selalu bawak tengok wayang time siang.. boleh laa bebudak layan sampai abis..

    ReplyDelete
  14. comelnya, anak doktor... havoc tak diaorang bila msuk panggung? heheee

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~