Tuesday, July 22, 2014

Bunk beds for kids.

Nak raye2 ni..
Benda lain pulak yang aku nampak.
Memandangkan kat rumah pun belum plan nak beli or tempah katil kat anak2 (Adams).. so jom jamu mata je dulu. Kos bende-bende ni bukan murah. So, tak boleh terburu-buru buat pilihan kan?




Sumber: Stylish Eve.

23 comments:

  1. pic 1-3 tu smart la,, bnda ni pun macam jimat ruang kan,, hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Saya pun suka no1-3.
      Tapi, rumah x besar mane kalau nak buat.. Kene alter sikit idea kat gambar.

      Delete
  2. gambar yg pertama tu dah macam susun atur umah mainan..hihi
    suka yg doraemon tu..oh cute

    ReplyDelete
  3. bestnyerr~~ nk buat untk diri sendiri bleh x.. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2. Jom menabung..
      Tapi, saya kene pikir lepaskan raya dulu. Kene pikir pasal duit raya dulu.

      Delete
  4. pic satu dgn tiga cantik and mmg jimat ruang

    ReplyDelete
  5. salam. sy suka biru..jadi sy pun suka yang berwarna biru tu hehehhhe

    ReplyDelete
  6. jimat spacekan? sy pun suka tengok decoration ni...

    ReplyDelete
  7. menarik Dr Shiin. hehe saya pun pernah terfikir nak buat untuk anak saya dimasa depan insyaallah. nampak lebih menjimatkan ruang

    ReplyDelete
  8. hihii tema biru tu sesuai ler dgn anak2 lelaki..i like la..berangan jer dulu..muahahaa

    ReplyDelete
  9. alahai cantiknya. jimat space kan.

    ReplyDelete
  10. Cantik memang cantik tapi kene tengok kesesuiaan ruang bilik dan berbaloi ke tak kalau budak-budak dah besar nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye tak ye jugak..
      Dah besa nanti kene tukar pulak kan?
      Takmo buat yang build-in la camni.

      Delete
  11. cantik-cantik. mesti seronok budak-budak kan :)

    ReplyDelete
  12. smart2 je sumenye..mesti sronok bdk2 tu kalau dapat katil camni

    ReplyDelete
  13. Seronoknye tgk. Mesti best kalo dapat sambar sebijik mcm gambo no 1 tu :)

    ReplyDelete
  14. Nampak memang menarik..tapi kos nya jugak menarik... nak tunggu Eric Leong buat SURPRISE!!!

    ReplyDelete
  15. first tu best gila!!! sorry cakap gila.

    ReplyDelete
  16. Bestnya :D Best kalau dapat tidur kat katil camni :3 Masa kecik tidur tilam je..

    ReplyDelete
  17. cantik..yg tua2 pun excited tgk

    ReplyDelete
  18. cantiknya, rumah kecil pon boleh sumbat katil gini... budak2 lg eksaited, tp mak budak lagi terlebih eksaited ..hahaaa

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~