Wednesday, July 2, 2014

Feeling proud.

;) Rase bangga cikeeett bila nama ada dalam senarai blog lain.
Walaupun bukan nama aku sorang...
tapi aku tetap mngade-ngade nak buat 1 entri macam ni..
Buat memori aku jer pun..
Sebab aku ni seorang yang pelupa.

Blog Maria Firdz
Blog Nazliana
Blog Miss November
** Patutnye gambar aku kat bawah.
Malu pulak aku cam beza langit dengan bumi je ngan Fatin Liyana Asri.


Blog Santai - RDZ Z
Blog Mamaniza.com










Thanx pada semua.
Harap all bloggers sudi-sudilah drop comments kat blog aku
yang baru setawun jagung ni..
Tanpa korang, siapalah aku..
Luvssss,
- Shikin @ Cikin @ Nazeck -

29 comments:

  1. wahhhhhh.. banyaknya! haha, tahniah sis. ^^,

    sis memang rajin membaca lah. saya kadang-kadang tak ada masa nak jengah blog orang lain. sobs~

    ReplyDelete
  2. Pengomen tegar di blog Cik Oren juga. :)

    ReplyDelete
  3. ni akibat rajin blogwalking...bagus2...teruskan usaha...
    saya belum cukup berkesempatan lagi nak naik ke tingkat atas top komentator..hihi ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah shikin...being top of the list..is not easy tu...so keep up the good work k...

    p/s: Thanks coz jadi antara top commentator kat Blog Santai juga...

    ReplyDelete
  5. banyak blog tayang nama shikin..memang peramah ni

    ReplyDelete
  6. perghh macam dalam kelas lak kan main number 2 ngan 1 ja hebat..hehehe ;-)

    ReplyDelete
  7. aah kak shikin rajin mengomen rajin BW

    ReplyDelete
  8. rajin komen ada la nama melekat hihihii..

    ReplyDelete
  9. tahniah3 :) jeles plak tetibe,, hahah

    ReplyDelete
  10. waa byknya tersenarai.kalau diberi hadiah mesti bersusun

    ReplyDelete
  11. dr shikin memang rajin membaca dan komen..

    ReplyDelete
  12. sy nk buat mcm ni jg kt sidebar.. tp xtau...

    ReplyDelete
  13. memang selayaknya :) hehe . beza langit dan bumi ke apa ke . blog akak tetap menjadi inspired buat saya ^^ -sincerely me-

    ReplyDelete
  14. akak memang rajin :) tahniah..

    ReplyDelete
  15. Banyaknya :) Tahniah :) Kite KO dah.. tekad nak jadi pengomen tegar tapi last-last malas je xD

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~