Tuesday, July 8, 2014

Blog search results.

               
Kowrang.. Cube tengok sini..
Search results yang first tu kire ok lagi.
- Oxygen Cell Nina skincare review.
Maybe sebab aku letak post " Skin Care ". [klik SINI]

Cer tengok yang kotak bawah..
- Arab bodi besar.
Dah knape cari yang tu? 
Erkk..takut aku.
Tu maybe related dengan topic [INI]
" Sindiket - Ingatkan Pak Arab, rupenye Awang Hitam "

21 comments:

  1. memang pelik2 keywords yang orang cari, tapi Alhamdulillah setakat ini tak ada sebarang keywords kelucahan lagi di Bubblynotes...atau keywords yang menjurus ke arah itu...

    ReplyDelete
  2. penah jugak dapat masa blog lama, daripada laman web lucah,, ya allah sabo je la masa tu huhu

    ReplyDelete
  3. LOL . macam2 jerr . xda benda lain ka nak d'cari . adoyaii .

    ReplyDelete
  4. erk..takutnya.ada arab bodi besar kot jaga blog dr. shikin ni..hehe

    ReplyDelete
  5. hahhaa lol
    pak arab bodi besar =P

    ReplyDelete
  6. macam-macam yang dicari pengunjung kan :)

    ReplyDelete
  7. pelik sgguh keyword tu..ada jgk yg cari..

    ReplyDelete
  8. mrk ni mmg suka cari yg pelik2 ...

    ReplyDelete
  9. arab bodi besar? adeh. gerunnya baca -.-

    ReplyDelete
  10. alamak,..keyword apakah itu...

    ReplyDelete
  11. apa tu awang hitam?? nama orang ke?

    ReplyDelete
  12. sabo je lah..carik saiz badan orang arab la pulak

    ReplyDelete
  13. ha..ha..funnylah keywords arab bodi besar tu..he..he

    ReplyDelete
  14. Hadoih macam-macam.. lawak pun ado xD

    ReplyDelete
  15. huhuu, kadang2 takut gak kan bila tengok keyword yang diaorang guna untuk cari info...

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~