Friday, July 25, 2014

Pemenang Ucapan & Cabutan Bertuah Setulus Kasih Ibu Contest.

' Penebusan hadiah tamat '
Rujuk No. Penyertaan anda di SINI.

Hadiah Ucapan Hari Ibu x2:
No. 10 & 13.
(Boleh pilih sendiri pilihan Tupperware sebelum 6pg esok. Selepas 6pg, pilihan Tupperware adalah keputusan penganjur)

Hadiah Tupperware x7:
No. 72, 15, 47, 4, 23, 71, 6

Hadiah Keychain x4:
No. 48, 26, 50, 22.

Hadiah collagen x20:
No. 54, 56, 32, 5, 64, 28, 69, 14, 18, 62, 43, 33, 7, 61, 30, 52, 9, 40, 11, 57.

Cash RM10 x7:
No. 55, 13, 70, 53, 29, 25, 67.

Cash RM20 x2:
No. 34 (salah link) & 12.
No. 8 (Pemenang baru)

Tahniah kepada semua pemenang. 
Sila wassap details sebelum Jam 23:59 30/7/14 (017-TAMAT).
- Full name
- Full address
- Kod Contest & No. Penyertaan
  Cth: SKIC 10.
- Jenis hadiah
- Account no. (jika berkenaan)

31 comments:

  1. Terima kasih kak sebab inform. Alhamdulillah, ada rezeki. Saya tak ada wassap, saya SMS akak ya. Tahniah buat semua pemenang. Tahniah juga buat penganjur, kak shikin. Selamat hari raya kak. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  2. takde rezeki anyway tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang2 :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ade rezeki jugak... Nanti kite wasap.. Tq ye inform

    ReplyDelete
  5. Thanks sis :) tahniah semua :-)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd pemenang btuah :D

    ReplyDelete
  7. tahniah kpada pemenang , btw , kalau x silap sis no 34 tu bukan link dia salah link eh ? *justasking ^^

    ReplyDelete
  8. one more , peserta no 13 mmg menang dua kali ke ? hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cabutan bertuah tu regardless of whether he/she top referral or pemenang ucapan Hari Ibu.
      Dalam syarat saya tak cakap pemenang top referral & ucapan DIKECUALIKAN dari cabutan bertuah :)
      Tapi, baguslah awak ni memang alert.

      Delete
    2. Ucapan yang diberi sume best2 sukar nak buat pemilihan pemenang. Pada yang tak menang ucapan jangan kecik hati tau.

      Delete
  9. Alhamdulillah. Abe kie menang kali ini. Duit raya tu..tq dr...

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenang. terima kasih dr. shikin yang anjurkan contest ni... alhamdulillah terpilih jd pemenang no. 47. selamat hari raya maaf zahir batin to all...

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua...

    Salam Aidil Fitri buat Doc Sekeluarga. Mohon maaf jika ada yang tersentuh sepanjang kita berblogging k...

    ReplyDelete
  12. saya pun dapat yeah! alhamdulillah

    ReplyDelete
  13. Tarikh tamat penebusan hadiah telah dinyatakan.
    Harap maklum.

    ReplyDelete
  14. alamak... dah terlepas... :( uwarrgghhh.... maaf la sis... kesihatan kurang mengizinkan laa...
    Apa pun selamat hari raya yer... :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada yang menang.. :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~