Sunday, July 20, 2014

Senarai Peserta 'Setulus Kasih Ibu' Contest.

  
13. Amy J
  
24. RAWRRR
  
36. Fiqa Nsz 
40. ahmad
  
46.  Iola
47. MAT NOR

42 comments:

  1. jom join ga ni
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  2. x join lg..nak kena join nie..kang terlepas plak..

    ReplyDelete
  3. shikin no 42 n 43 bertindih..try tgk balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..Thezackprince hantar 2 penyertaan. Guna blog berbeza :)

      Delete
  4. peserta #14 harap2 ada luck :)

    ReplyDelete
  5. Peserta #32.Harap ada luck ^^

    ReplyDelete
  6. Peserta no.25 melapor diri...hehe

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. dr shikin tambah hadiah lagi

    ReplyDelete
  8. Peserta nombor 29,
    good luck untuk 53 peserta termasuk saya.

    ReplyDelete
  9. Ok... Dh nk tmat kn.. Insha Allah.. Moga diberi utk sy join..

    ReplyDelete
  10. Gud luck korang semua! :)

    ReplyDelete
  11. Ini latest ke? Nama sy takde. He

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan latest. Ade problem sikit masa nak update semalam.
      No. 54 & 55 tu pun x dapat ltk link lagi :)

      Delete
  12. aikk...GA di panjangkan lg??alaaa tak syoknyeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikutkan..ini plan awal.
      'Akan dilanjutkan sehingga peserta genap 90 orang.'

      Delete
  13. Alhamdulillah saya sempat blogwalking blog peserta ke 19 - 46 dari pukul 2.15am.
    Aduss..semuanya hebat2. Susah nak pilih pemenang. Tapi, will try my best. Harap, yang x menang x kecik hati dengan saya ea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sis. masing-masing ada cerita dia sendiri. kalau tak menang tu memang tak ada rezeki. lepas ni kalau ada lagi contest,boleh join lagi.

      maybe kot-kot berjaya pula ke. hehe. ^^

      Delete
  14. Dokter, saya dah hanta rpenyertaan, nanti tolong tengokkan yer :)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan akak..lya done follow cne.ada segmen yg menarik

    ReplyDelete
  16. kite nk join...tpi syarat no. satu tuh kita xboleh... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..aisya xde ke alamat rumah mak ke..mak mertua ke. Boleh jugak. Xkesah.

      Delete
  17. ramainya...semoga berjaya yer semua :)

    ReplyDelete
  18. Wah, baru tahu ada contest ni. :v

    ReplyDelete
  19. akhirnye tamat jgk GA ni..hehehe...cpt2 nk thu spe menang ahaks

    ReplyDelete
  20. sis , penyertaan saya d'terima ka tidak ya ? hihi .

    ReplyDelete
  21. yeayy no 33 menang collagen..hihi..thanks kak..nanti saya wassap asap.. :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~