Sunday, November 2, 2014

Remedy.

1/11/2014

     Remedy lah sangat kan. Hoho. Korang yang baca sticky post aku mesti tahu kesedihan yang melanda aku rini. Refer sini kalau korang nak tau cerita terhangat di pasaran tu ~ This is absurd!!
      Then, sebab sedih2 tu langsung hilang mood blogwalking. So, saje pi check statistics aku untuk semalam untuk tengok pageview. So, this is what I got. Only happened once in a blue moon.
Related topics :
~ Meletops.
~ Pageview meningkat.

34 comments:

  1. Terbaikkk! Boleh ubat lara di hati ye...

    ReplyDelete
  2. Fuhhh mengigil tgk...
    Wahhh bile tah nk dpt pageview cmni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah saya nak dapat camni.
      Alhamdulillah x sangka pulak:)

      Delete
  3. Tahniah Doc..keep up the momentum k...

    ReplyDelete
  4. Wah belum pernah cecah banyak macam nih.. blog info ada laa cecah sebanyak nih.. apapun tahniah..

    ReplyDelete
  5. jgn sedih2.. nina kdang2 buat silap juga. blog jd mangsa. keep it up sis

    ReplyDelete
  6. Sesekali post entry mcm ni sure meletup traffic..

    ReplyDelete
  7. congrats cik syikin!
    saya nak dapat PV macam tu?
    memang tak lah.. hohoho.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2.
      Dulu awal2 akak 100 je sehari.

      Delete
    2. saya kalau tak bw, memang blog tu penuh dgn cengkerik2 je kak shikin.. hehe..
      huhu.. sedihnye..

      Delete
  8. kenapa kak? nt kite nak tgok la

    ReplyDelete
  9. hihi CT pageview sikit saja.. tapi tak apa uols semua ada hihi.. i love uols semua..

    ReplyDelete
  10. woww...ehhh baru perasan blog dh lain la

    ReplyDelete
  11. Wah meletop gitu... Jangan sedih2 doc…

    ReplyDelete
  12. dah macam heart rate pulak. hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah dr shiikin....saya kalau check stat sekarang boleh menangis ooo tak sampai 400

    ReplyDelete
  14. Heeee...awesome...tiap kali saya singgah sini mesti ushar PV akak...'dalam hati...laju nya naik hehe...'

    Its worth it...akak kan rajin 'bom comment' entry blogger lain...bukan sekali...banyakkkkkkkkk kali..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manede..
      Hehe..akak pun jarang perasan PV akk sebenarnya.
      Kadang2 je check.

      Delete
  15. alahi.. sedihnya kalau jadi macam ni kan.. xpe kak, lama2 nanti naik baliklah tu. in shaa ALLAH :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak. PV akak memang terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaik tu sebab rajin update.
      Kalau ni dah berapa hari x update mesti hampeh:)

      Delete
  17. tahniah :) moga bereterusan kan...

    ReplyDelete
  18. wowww...byk tu..x mo sedih2 ye Shikin

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~