Monday, November 3, 2014

Lovely Readers Oct/14.

     Baru balik kerja ni. Teringat pulak belum update senarai top commentator bulan lepas. Alhamdulillah masih ada yang sudi menjenguk ke blog aku yang tak seberapa ni. Yang sedihnya ada 3 orang bloggers yang biasa bertandang ke blog aku (kalau x silap) dah tak menjengah lagi. Di mana silapnya? Mungkin cara penulisan aku membosankan atau tak menepati ciri-ciri yang mereka cari. Kalau macam tu aku tak kisah. Harap bukan sebab ada yang terasa atau berkecil hati dengan aku, sudah. Aku sudah beberapa kali berkunjung ke blog yang dimaksudkan tapi nampaknya tiada sebarang response positive. Apapun, aku mintak maaf andai ada silap aku kat mana2 sebab aku tak pernah purposely sindir atau mengata mana-mana bloggers selama aku menulis.
     Harapan aku, moga ukhuwwah yang terjalin berkekalan.
Related topics:
Lovely Readers Sept/14.

59 comments:

  1. Akak pun alami benda yang sama. Pelik juga. Tapi bersangka baik jugalah kan. Lagipun akak malas nak ambil pusing perkara2 macam ni...tak mau layan,...i tak jengah lagi. Baik lawat kawan2 dan adik2 yg lain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rezeki kita, kak Farrah.
      Harap2 jauh di mata, tapi..
      Dekat di hati.

      Delete
    2. Mudah-mudahanlah :) Don't worry, patah tumbuh hilang berganti hihihi

      Delete
  2. singgah petang sini dr shikin.. :) dr shikin antara top komentator di blog anis.. thanx ye.. sorii taw kalau anis jarang dtg blog dr.. nanti lepas nie usaha bom blog dr plak.. hihi

    ReplyDelete
  3. maafkan saya sebab lama tak komen kat blog nih..
    selalu berkunjung.. cuma kurang rajin tinggalkan komen

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua...bila dh sekesa kat alam maya x mustahil akan selesa bila bertemu muka...kan?

    ReplyDelete
  5. Salam kenal & salam ziarah Dr. Shikin,

    Jangan sedih bila takde siapa singgah ke blog kita, teruskan menulis. Jika bukan hari ini, kita tak tahu akan datang kannn..

    Chaiyokkkk.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Jangan sedih2 shikin..mungkin diaorang ada sebab yang tersendiri tak meninggalkan sebarang komen di blog shikin..

    ReplyDelete
  7. fikir positive ja.. mybe dia sibuk kot xsempat nk bw...

    ReplyDelete
  8. biasalah tuh..buat nak pk..bukan senang nak puaskan hati semua orang..kalau tak suka..sudah..kan..hehe

    ReplyDelete
  9. Mungkin 3 blogger tu sibuk kot... maklumlah sekarang musim hujan, banyak yg dah dirancang kadang2 tak menjadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JR ni memang klakar.
      Btw nak tanya..apa kaitan nye dengan musim hujan?
      Hahaha.

      Delete
  10. takpelah dr.shikin, masih ramai yang sudi datang singgah komen kat sini.pikir positif :)

    ReplyDelete
  11. mayb depa tak dan blogwalking kot doc...came on doc..think +ve.huhu

    ReplyDelete
  12. patah tumbuh hilang berganti kan Doc... hehe.. semoga ukwah yang terjakin berkekalan..

    ReplyDelete
  13. Maybe diorang pun hiatus ko cik syikin?
    Apepun, congrats kpd yg tersenarai di atas ^_^

    ReplyDelete
  14. reader ada silih berganti..biasa la tu :D

    ReplyDelete
  15. siapakah blogger tuu? huu
    alaa x tersenarai..wuu
    blog ni da bertukar laa.. :)

    ReplyDelete
  16. muah muah *flying kiss* untuk akak jugak sebab rajin singgah jenguk blog CT and drop komen pukal kikiki..

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua....kita belum lagi tersenarai ya..he..he

    ReplyDelete
  18. Siapa yang menghilangkan diri tu Doc? Eh zumal pun lekat kat list tu yer ^_^

    ReplyDelete
  19. Cikna pun alami nasib yg sama tp kita think positive je 'patah tumbuh hilang b'ganti....^_^

    ReplyDelete
  20. susahnya nak masuk carta komen tegar ni

    ReplyDelete
  21. Assalam,

    tahniah kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  22. amboi berjauh hati nampaknya nazeck..sabaq na kami kan ada niii hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adalah sikiiit.
      Takpelah kan..
      Depa nak 'ubah angin' ler tu.

      Delete
  23. diorang sibuk dak doktor?
    apapun tahniah buat yang tersenarai

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah tersenarai..tq shikin..diaorg tak singgah mungkin ada masalah la tu kot..busy ke apa ke..kak lya pon busy akhir2 ni ..dtg boom terus hehehe

    ReplyDelete
  25. Kdg2 kita tak jguk bukan sbb terasa mungkin ad sesuatu yg nk diuruskan kot ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. At first pk macam tu jugak.
      Tapi, kalau dh sebulan tak singgah2 macam peliks..

      Delete
  26. macam biasa nama Zumal mesti ada. tahniah kepada yang tersenarai.

    ReplyDelete
  27. Jangan sedih kak..kadang-kadang mungkin sibuk kott...heeee

    ReplyDelete
  28. ouchhh nama sy blm tersenarai... hihi semoga semoga lagi dekat.. sahabat alam maya ku :)

    ReplyDelete
  29. Sory kak shikin, saya pon lama tak singgah. Harini baru menyempat. Harap akak x kecik hati :)

    Saya macam nampak nama saya atas tu XD

    ReplyDelete
  30. Kak Shikin... sorry.. lama tak singgah.. huhu.. Ros memang tak aktif langsung bulan lepas.. mintak maaf bebanyak :(
    banyak hal bulan lepas.. keadaan kesihatan tak mengizinkan dan kekangan tugas.. harap Kak Shikin tak kecil hati ngan Ros.. Rindu sebenarnya nak terjah blog kawan-kawan blogger macam dulu ,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros, nanti tunggu akak nak pos hadiah top commentator tau:)

      Delete
  31. huuu maaf dah tak seaktif dulu..huu busy recently kak..ni nak tebus balik haha

    ReplyDelete
  32. sis JM pun dh lama x terjah sini buka x sudi tapi x sempat huhuh

    ReplyDelete
  33. bestnya ada readers tersendiri .....tahniah, doc.

    ReplyDelete
  34. saya nk target top 10 for nov14 :)

    ReplyDelete
  35. beruntung punya kawan sebegitu... :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~