Monday, November 17, 2014

Malam siangku.

" Jadikan malamku lebih indah...
Jadikan siangku lebih terang.... "
     Entah dari tadi lagu ni tak henti-henti berlegar-legar dalam fikiran aku. Band mana nyanyi pun aku tak sure. But I kept on repeating it over & over again. Terlalu banyak yang nak difikirkan sampai aku penat... lelah.. Dan sampai aku dah malas nak fikir.

Whatever...

Update 14/1/15:
Lirik lagu Mewangi - Akim.

33 comments:

  1. wana pun pening juga pikir agak-agak lagu sapa la tu..hihik.. ;)

    ReplyDelete
  2. Jika letih dan lelah...maka jumpalah Allah..

    ReplyDelete
  3. Wah wah wah header dah tukar blog dah berwajah baru ..Lama tak singgah arini baru dpt singgah ..Shikin sihat tak ??

    ReplyDelete
  4. Lagu mewangi nyanyian akim & the magistrate tu shikin.. akak pun suka lagu nih..

    ReplyDelete
  5. nice header dr. tahniah...ri ni bru singgah..huhu..lagu apa tu..x besa dengaq pun..nk kena siasat ni...huhu

    ReplyDelete
  6. akim kak akim..!! hahaha..

    ReplyDelete
  7. Lagu Akim & The Magistrate - Mewangi.
    Tak yah penat lelah fikir...gi rehat :)

    'Ku tibaaa lagiiiiii!' (Nyanyi lagu Hyperact jap) Sorry dah beberapa hari tak jengah Shikin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe k.Farrah.
      Saya faham.
      Saya pun sama lama x bertandang ke Tower akak:)

      Delete
    2. Hehehe Shikin dah bom tower akak dah tadi :)

      Delete
  8. macam lagu akim jer dgn geng dia

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Nak tidoq tapi kene BW dulu.
      Kalau x siap ngigau. Hehe..

      Delete
  10. pernah dengar lagu tu, tapi tak tau sapa nyanyi hehe

    ReplyDelete
  11. anak angkat mak selalu nanyi lagu ni pepagi. tadah je lah telinga dengar. nasib best. haha

    ReplyDelete
  12. Lately, lagu yg best2 cuma muncul dua tiga kali dlm tempoh beberapa bulan.. bukan selalu dapat dengar.. selalu yg best datang dari seberang sana tu haa..

    ReplyDelete
  13. Preciousnya senyuman dia. Hilang penat tengok senyum comel cam ni.

    ReplyDelete
  14. Saya mula2 dgr dulu x minat tapi skg dah minat. Hehe. Akim - mewangi. Lirik dia deep.

    ReplyDelete
  15. Ni kan lagu akim ng band ape tah.. mewangi xslp.. ayu xbp minat akim ni.. tp ayu suke lagu.nie.. xtau nape

    ReplyDelete
  16. tengok senyuman anak hilang penat,

    ReplyDelete
  17. Akim.. hihihi.. Ros peminat lagu ni tau..

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~