Wednesday, June 11, 2014

Pemenang Giveaway Ramadhan 1435H.

TAHNIAH kepada semua pemenang!
Saya akan send link ini kepada anda:)
Tarikh akhir untuk tuntut hadiah ialah pada hari 
RABU,  18 JUN 2014, Jam11.59 malam.
Hadiah akan dipos pada hari
JUMAAT,  20 JUN.
Sila Wassap /sms: 017-3841198 
NAMA:
(Nama blog atau URL):
 No.Hadiah:
Alamat lengkap:
No.Tel:

1. Boy's T-Shirt - 1pair.
(38-Saffa)

2. Selimut baby x1
(Brand Bumble Bee 100% cotton)
(29-Firzanah Azhar)

3. Toys McD x2 
- Ninja turtle
(37-Hani Rahman)
- Furby merah
(10-amy j)

4. Fridge magnet x8
- Dari Cameron Highland
(28,17,26,11,40)
Karimah Zulkafali
Afiqah
Nadya Syamimi
syuhada salleh
ZACK

- Donut & ice-cream
(15,35,19)
Mama Amir
shahida rahim
Amalina

5. Hiasan gantung x1
(16-ssurianah yana)



29 comments:

  1. Replies
    1. Hani dah sms/wassap details ke?
      Saye check phone tapi xde ..

      Delete
  2. tahniah semua.. wahh ! bestt menang .. ~~ sorry, xsmpat nk btul kan link hari tu, exam, so xdpat fokus pada blog .. ~skarang kmbali aktif. hehee. ~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Sian Leen. Ade yang x letak entri langsung tapi join. So saya exclude jugak walaupun nama saya x delete.

      Delete
  3. alhamdulillah syukur. menang hadiah. hehe. tapi macam mana nak whatsapp ye? ke saya sorang je yg tak nampak no telefon dekat mana-mana T__T

    ReplyDelete
  4. tahniah u all..all the best..xder rezeki di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe, lenkali cuba lagi ye adna. Ade rezeki, Insyaallah saya buat giveaway lagi. Untuk tambah kenalan bagi yang belum kenal & eratkan ukhuwwah islamiah pada yang dah kenal.

      Delete
  5. Alhamdulillah...terima kasih...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah. You are welcome.
      Amalina, jangan lupa wassap/ sms details ye.
      Ker dah sudah? Kot x perasan...

      Delete
  7. I will send another reminder utk bloggers yang bertuah today.
    Sebarang tuntutan hadiah slps tarikh dinyatakan will be ignored.
    Harap maklum.

    ReplyDelete
  8. Mintak maaf lambat bagi details...tapi saya dah whatsapp segala info yang diperlukan...

    ReplyDelete
  9. buatlah GA lagi, saya pon teringin nak turut serta

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~