Monday, June 30, 2014

Lagi hadiah blog.

;) Ni kali ke-2 & ke-3 aku dapat hadiah dari GA. Aku ni memang excited bab join GA. Tapi, aku join yang mudah2 je. Kalau banyak sangat nak kene klik...tangan aku cam weakness gitu. Power 3/5 (ni cara doctor assess muscle power. Hehe..) Buat kompius je kan..
Antara luck aku..
Tu nama aku ye.. http://drshikinzainal.blogspot.com
Katenye 1 hadiah..
Tapi, dapat 2 skali..best sangat.
Glow-in-the-dark Owlie
& Keychain Tadarus Al-Quran
Matriks Pulau Pinang.
Hadiah - DIY Brooch.
Thanx Rietta, & Syira (sponsor - Eymasu Craft)
Tak sangka menang :)

28 comments:

  1. tahniah dr shikin.. semoga menang lebih banyak hadiah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ... Tahniah ....
    Semoga murah rezeki kita semua ...

    ReplyDelete
  3. tahniah sis ^^ best kan join GA haha..

    ReplyDelete
  4. tahniah dr shikin..byknye menang,,

    ReplyDelete
  5. Tahniah shikin..murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. tahniah akak :) rezeki bulan puasa . hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknyer...koleksi koleksi..hahhaha

    ReplyDelete
  8. wah, tahniah yer.. berbaloi join GA banyak-banyak kan.. mana tahu ada rezeki kita, adalah kan :)

    ReplyDelete
  9. Excited dpt hadiah tu yg mahal feeling dia hihihi

    ReplyDelete
  10. mesti eksaited kan dapat hadiah, heheee... murah ka mahal tak kisah... janji si pemberinya ikhlas...

    ReplyDelete
  11. Shikin dah buat ke DIY brooch tu? :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~