Monday, June 30, 2014

KeEp in tOucH :)

;) Selamat malam to all readers.
 
Actually, aku baru je balik dari Unit Kecemasan HTJS.
Aku jage adik lelaki aku kat Yellow Zone dari pukul 3.30pm tadi sampai kol 9.30pm ni baru sampai rumah. Alhamdulillah adik aku dah masuk wad - harap die akan baik macam biasa lepas ni.
 
Tapi, cam hampeh je dok kat ED tu - sebab xde coverage langsung.
So, xdelah aku nak bertenet tadi.
 
Nampak tak nii?
Aku pon buat macam bloggers lain sebab senang aku nak blogwalking kalau u olzzz tinggalkan jejak.
 
Terletak kat FOOTER.
 
Please isi ea u olzzz.
Please..please..pleasseee...
 

19 comments:

  1. Nk isi. Tapi skang tgh guna hp. Xdapat nak isi. Huhu

    ReplyDelete
  2. Rini memang tak sempat nak terjah blog.
    Di pukul 12pagi ni dah tersengguk2 dah ni..

    ReplyDelete
  3. Siannye. mesti penat. have a good rest k

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/06/cara-sahur-dan-berbuka-bagi-ibu-hamil-dan-menyusu.html

    ReplyDelete
  4. duduk seremban eh?? oke anis isi skrg.. :)

    ReplyDelete
  5. This is a topic which is close to my heart...
    Thank you! Exactly where are your contact details
    though?

    Also visit my web page: sua dumex

    ReplyDelete
  6. saya dah isi mister linky.. saya no 3

    ReplyDelete
  7. saya pernah guna mister linky untuk senarai blogwalking saya.. tapi saya buang kemudiannya.. sebab semakin lama senarai menjadi semakin panjang.. dan bila dah terlalu lama akan ada banyak blog yang tak aktif berada dalam senarai..

    ReplyDelete
  8. semoga adik cepat sembuh..orait, nanti saya isi

    ReplyDelete
  9. semoga adik doktor cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  10. wah dah ada benda alah tu. Ros belum letak pun kat blog.

    ReplyDelete
  11. Ok... Nnt sy isi.. Sy blogwalking guna fon je ni..

    ReplyDelete
  12. Dah tinggalkan jejak kat master linky's tuh.. bestkan ada gadget tuh, mudah nak blogwalking..

    ReplyDelete
  13. hihii.. selesai sudah tinggalkan jejak..

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~