Sunday, June 15, 2014

Modify Configure Image.

 Salam hujung minggu semua..
Actually dah lama nak make correction pada gambar kat header ni.
Memang tak niat nak tukar gambar sebab xde gambar yang menarik.
Tujuan tukar sebab nak bagi obvious 
URL Blog aku...
senang korang nak tengok kan :D  
Okeylah,
Esok dah nak keja.
Kene get ready pada kemungkinan kebanjiran pesakit ...
takot ramai yang demam
- Demam Bola.

P/S : Demam Bola tak dapat MC!

6 comments:

  1. doktor kne prepare mc banyak2 ye. hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe.. demam tak boleh mc .. tapi ramai pulak yang mc kat bank nih.. apa agaknya diaorang kelentong kat doktor nih

    ReplyDelete
  3. sehingga kini saya belum bersedia nak letak gambar sebenar saya kat blog.. respek dr shikin berani letak gambar diri sendiri

    ReplyDelete
  4. heheee, kira salah satu musim jugak tu ..:)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~