Saturday, August 30, 2014

Nak lari!

     Hoh, mana nak pergi satu beg besar ni? Nak bawak diri? Aik, lain macam bunyinye... Ye lah, dah boring dok rumah sekarang. Kalau dapat pi tempat yang relaxing sikit kan best. Hehe..saje buat gempak. Belum bersedia lagi nak lari. Mungkin masa tu akan tiba 1 hari nanti.
     Confuse ea? Haha, takyah pikirlah. Aku memang perangai tak berapa nak betoi - IMPULSIVE. Tau ke apekebende alah 'impulsive' ni. Lebih kurang macam ni - doing something all in a sudden & without careful thought. Tetiba je gitu. Tapi, masa kerja idak ler gitu.

1 luggage besar - half ready.
     Well, actually ni aku & makayah .. adik-beradik nak gi Perak dalam kol 9pagi ni. Adik sepupu aku kawin. So, taktaulah dapat blog ke tak. Harap dapat lah. Sebab aku akan rindu sangat kat blog even baru sehari tak bukak. Okey lah..nanti kita cite pasal majlis kawin tu ye..Bye bye..
* Selamat tido *
ZZZZzzzzzzzzzzzz...

20 comments:

  1. hehe...pndi je bt suspen.. semoga pjlnn pegi blk lancar ye

    ReplyDelete
  2. okay, have a safe journey sis ^^,

    ReplyDelete
  3. take care sis :D nanti pos pic wedding heehe suka tengok

    ReplyDelete
  4. Nak lari gi kenduri ghupanya,...enjoy ur weekend, Shikin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, k.Farrah.
      Akak gi mana2 ke cuti National Day ni?

      Delete
  5. ingatkan nak lari ke mana tadi.. hihi

    ReplyDelete
  6. betul..akak pun sama..hari2 mesti jengah blog nk lawat kawan2 tetapi line internet slow kekadang FRUST x sempat nk BW

    ReplyDelete
  7. take care sis...haihh..samalah kita,rindu kat blog kalau tak buka...

    ReplyDelete
  8. have a safe journey n selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  9. hahaha.. camna wedding tu? Mesti best kan? Dapat makan xD

    ReplyDelete
  10. impulsive tu lebih kurang otak seminit ka?
    huhu kalau macam tu saya selalu jugaklah.
    Cuti-cuti cakap kat wife packing baju jom bercuti. jam 12 tengah malam huhu

    ReplyDelete
  11. Hehehhee jangan lari jangan lariiiiii

    ReplyDelete
  12. Kak Lya pon kekadang camni la ........

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~