Monday, June 9, 2014

Kalau aku jual baju kat blog ni rasenye korang nak beli tak?

     Actually aku amek cuti panjang memandangkan anak aku tengah cuti skolah. Hajatnye nak bawak gi bercuti. Tapi, nasib tak menyebelahi. Sebab..papa dorang sibuk (Banyak preparation nak buat untuk Sambutan Hari Keputeraan Agung kat mane tah..aku lupe asben ade btau). Actually nye lagi aku pun kene pegi untuk makan beradab tu. Huh..maaf aku xdapat pegi for some reason.
     Niii rini aku ingat nak gi shopping baju TEMPAT BARANG BORONG ( blouse & kemeja) sebab dah lame tak soping2 buang duit ni. Kalau aku beli borong dapatlah murah kan? So, u olzzz minat tak nak tengok? Slalu tak beli baju online? Nanti aku upload lah. Jap lagi nak gi..(sambil mengubat hati yang luka. Ececeh..takyahlah nak emo sangat:) Kalau jawapan positif, aku nak beli lebih...
     ** Tolong angkat tangan cepat ea. Hehe..

16 comments:

  1. Replies
    1. Nak shopping kunun tapi sampai la x bersiap lagi. Maleh tul bab nak gi KL ni..

      Delete
  2. amik pic cantik2 nnt mesti ada yg nk beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Khai Rin..kata2mu sumber inspirasiku.
      *Hehe..cedok pktn ni dari blog sape tak ingat..Pinjam ye..

      Delete
  3. besnye shopping baju..nnti upload lah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx for a +ve feedback, Syuhada.
      Ni yang makcik Ekin semangat ni.
      (marah Mawi aku gune nama wife die..haha:)

      Delete
  4. kalau bab shopping online mesti ramai je yang selalu buat. baju cantik kompem ada orang beli. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Dulu saya pun slalu shopping baju online. Tapi, once terkena baju RM70 memang nampak cikai gile tahap rege RM20 ...terus stop beli online.
      Then, nak bisnes online (saya memang minat bisnes) tapi takut risiko RUGI..:(

      Delete
  5. hehehe......try lah dlu sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama SA, bila pk balik..saiz x sama plk kan? Ada suggestion x saiz ape yg nk beli lebih. M ok kot kn?

      Delete
  6. Cuba dulu... Bru tahu market camne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better ambik gambar baju je ke or gayakan baju tu?

      Delete
  7. shopping memang terapi minda..
    semoga berjaya perniagaan NAZECK

    ReplyDelete
  8. berniaga je doktor.. kit atak tahu selagi tak mencuba kan :)

    ReplyDelete
  9. kalau cantik ikut selera dan sopan , ok je :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~