Monday, June 9, 2014

Adam Hadif naik komuter.

     Well..dari pagi kengkunun nak gi KL. Tapi alih-alih pukul 5 ptg baru kluar rumah. Mintak ayah tolong anta kat Komuter. Dah berabad rasenye tak jejak kaki masuk train..(1/2 abad jerr pon...heheh.) Last naik train mase preggy AH(2009). Owhh..ni kire bkn fes time lah dia naik train kan?
Anak sulungku -
Adam Hadif (AH).
     Excited gile sebab tak pernah merasa naik tren. Aku yang cuak. Sebab bawak anak. Dulu naik tren mase single -mingle. Jage diri sendiri je. Tu pun nasib baik aku tau wujudnya LADIES COACH ni :)
AH - sibuk nak tau semua signs yang ada kat wall.
Bila sampai gambar laki & pompuan becium
tu nasib baik die tak tanye lebih2. 
Ni dia lah snap gambar
mama. Pandai jugak ye..
Kalau tak cantik,
mama tak upload. 
     Kenapa aku tak drive gi KL? Hoh..beranilah sangat. Sesat karang ape cer?

16 comments:

  1. dh lama jugak x naik train nie...

    ReplyDelete
  2. anda ditag :)

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  3. Haha... Same dgn anak kite.. Excited gile naik lrt..

    ReplyDelete
  4. Jenjalan kat blog yang comel / cantik / kacak ni. :D
    Nak ajak join segmen fiqa jugak. ^^

    1). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam Part #2 by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x3 - Doodle
    Peserta Random x7 - Doodle

    Segmen Tamat pada 11hb Jun tepat pukul 5 PM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM PART #2 BY FIQA NSZ

    2). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    Annyeong! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx sudi jemput.
      Saya dah join Infinite last romeo GA.
      Doodle tu x join..sebab saya tak minat doodle. Org muda ramai minat kan..? Saya ni dah 3series.. Xminat sangat (setakat ni) hehe...

      Delete
  5. saya keretapi biasa pernahlah naik.. komuter? sayalah antara rakyat Malaysia yang belum pernah naik komuter, LRT, MONOREL dan yang sewaktu dengannya

    ReplyDelete
  6. untung jadi perempuan semuanya ada ruangan khas minta kerajaan pertimbangkan untuk sediakan coach komuter khas untuk lelaki pulak..

    ReplyDelete
  7. kerajaan kena adil.. kena sediakan parking khas untuk lelaki juga hahaha

    ReplyDelete
  8. saya juga tak suka memandu ke KL.. ari tu pi pusat latihan kat bangi sanggup naik bas ekspress aje

    ReplyDelete
  9. teringat pula memori masa kerja kat kl.. inilah kenderaan yang menghubungkan kalau nak ke mana-mana. hihi.. komuter, lrt, monorel..

    ReplyDelete
  10. Bestnya :D Tak pernah naik :/ hohoho dah hidup 15 taun tak pernah naik :3

    ReplyDelete
  11. huhuhu anak2 pernah jugak ajak naik keretapi.. tapi tak pernah bawak.. nanti laa bawak diaorang naik.. sian jugak kat diaorang.. akak keretapi tak pernah naik.. LRT apa bagai nih pernah naik.. tu pun boleh kira dengan jari..

    ReplyDelete
  12. dah lama tak naik train... suka naik bas je

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~