Tuesday, May 27, 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira


Assalamualaikum w.b.t

[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu  atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random :  '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !


35 comments:

  1. nini singgah dari segmen sama :)

    http://itsninihanini.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  3. singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    ReplyDelete
  4. hai.. singgah dr segmen same. gud luck!

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. Good luck to you. 。◕‿◕。
    http://nad2nadzirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya singgah blog awak but couldn't find comment box. Katne?

      Delete
  6. Singgah dari segmen yang sama ^^ jemput ke blog :)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama. all the best! :)

    http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  8. thank you for joining Shikin..heeee (:

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen sama :)
    http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    good luck :D

    ReplyDelete
  10. Selamat Berkenalan & Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  12. Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  13. salam mesra..

    datang singah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

    ReplyDelete
  14. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini... good luck join contes ye... btw hai.. click ads + follow... =)

    ReplyDelete
  16. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  17. saya singgah sini from segmen yang sama :D
    jenguk jenguk follow sini

    p/s : click click nuff sini jugak..

    jemput ke blog kita =)

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum awak :D Comelnya blog ni. Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

    http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  19. datang ke mari :)

    jemput datang laa ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    ReplyDelete
  21. Dtg dari segmen yang sama ^^ Btw, anda ditagged (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    ReplyDelete
  22. Selamat bersegmen. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  23. jemput join GA :) http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/miss-june-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yang sama..
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    keputusan dah diumumkan.. alhamdulillah rezeki saya

    ReplyDelete
  26. Salam kak. kita singgah sini yek walaupun dah lewat. jemputlah dtg. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  27. kenapa byk sgt segmen yang terlepas nih..aishhh

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  29. I've learn several just right stuff here. Certainly
    value bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt
    you put to create any such wonderful informative site.



    My homepage :: marriage annulment (www.google.ca)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~