Monday, May 12, 2014

Keputusan akhir Happy Hour Giveaway

Baru balik keje ni.
Hehe...x sabar nak tunggu time balik sebab nak announce nama pemenang. 
Kat tempat keje memang x sempat..patient JPL pagi je dah 150 orang,  but doctor 3 orang jerr..


Tapwe kiri - cabutan untuk peserta.
Tapwe kanan - cabutan untuk hadiah. 


8 orang pemenang..
Dah siap tulis nama ringkas n distapler dgn hadiah di blkgnye.

Hadiah 1- no.7 Mama Safiy Irfan.
Hadiah 2- no.4 Lola Namo.
Hadiah 3- no.14 Blogjoin Giveaway. 
Hadiah 4-no.10 Fhatin Amelia.
Hadiah 5- no.19 Syeeda.
Hadiah 6- no.9 SSurianah Yana.
Hadiah 7- no.32 The Zack Prince.
Hadiah 8-no.38 Syaza Afrina.
(Please check whether no. same x ngan nama. Bukan ape, takut tersalah type).
 Congrats tau u olzzz..

*Wassap utk tuntut hadiah 
(Shikin 017-3841198) 
Bagi nama penuh, full address, contact no.
* Kalau terlambat sikit pos jgn marah tau sebab kene ambik off petang baru boleh gi post office. Itu pun kalau cukup doctors kt klinik.





Pada yang x berjaya, jom join Contest ni pulak tau...
     http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html


12 comments:

  1. Replies
    1. Salam. Jom join.. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

      Delete
  2. Replies
    1. Salam. Jom join.. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

      Delete
  3. yeay ^^ alhamdulillah..insyaallah akan join GA latest tu bila berkesempatan=)

    ReplyDelete
  4. takde rezki plak..huhu.. tahniah semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..takde luck

    ReplyDelete
  6. Cube lagi di 'Setulus Kasih Ibu ' Contest.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.....tp sy bru tgk blog.msh valid ke? Huhu...sy dh sms details. TQ

    ReplyDelete
  8. Masa ni akak tak pandai join segmen/GA lagi. Akak belajar banyak mende2 ni drpd Shikin lah :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~