Sunday, February 8, 2015

Hadiah bakal dipos 13/2/15.

Alhamdulillah semua hadiah telah masuk envelope masing-masing. Pemenang pun dah bagi details. Terima kasih atas kerjasama & sokongan para bloggers kepada aku.
Hadiah yang diikat getah belum dituntut oleh tuannya.
Hadiah akan dipos pada 13/2/2015 seperti yang dijanjikan. Rujuk entri di bawah.
~ My Birthday Giveaway by Dr Shikin
~ Segmen Berkenalan by Dr. Shikin
# Harap bagi details segera pada yang belum. Jika tidak... Entahlah...taktau nak buat apa kat hadiah tu. Huhu..tak sudi ke?

Ada juga hadiah yang aku pernah sponsor akan dipos sama. Kelewatan untuk pos 4 hadiah sponsor (1 dari GA Iola & 3 dari GA Cik Balqis) amat dikesali kerana aku terlepas pandang beberapa perkara tertentu.

Tidak lupa juga hadiah untuk Aisya Ibrahim. Maaf lambat betul akak tak pos2 lagi. Jangan ambik hati ye. 

43 comments:

  1. wahh..tak sabar kite tunggu hadiah sampai rumah..tengkiu kak syikin..^^

    ReplyDelete
  2. ouhhh lambatnya .. xpe2 . nanti shahril tunggu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shahril, memang dah mention awal-awal tarikh pos hadiah. Harap dapat rujuk kat segmen/ GA berkaitan.
      Kena bagi masa kat semua peserta terpilih bagi details. Kalau dateline cepat sangat, sian kat depa.

      Delete
    2. Betul tu cam saya last minit baru perasan ...

      Delete
  3. Tahnoah pada yang dapat hadiah itu.. hehe

    ReplyDelete
  4. Klau yg tak nk tu bak sini bg ksk lya hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapathadiah..dah tua tua ni jarang dapat hadia dulu zaman remaja selalu dapat hadiah misteri..huhu

    ReplyDelete
  6. wahhh untung sape yang dapat ni ^^

    ReplyDelete
  7. wah tahniah semua. maaf dr shikin tak sempat nak join

    ReplyDelete
  8. sekurang2nya akak tunaikan janji..hehee
    tahniah utk yg menang..
    yg xmo tu,nanti akak open la..hahaha.alang2 dah siap sampul..

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua bakal penerima hadiah.. tak sabar nak tunggu ketibaan hadiah..

    ReplyDelete
  10. Diaorang sure tak sabar nak terima hadiah daripada awak tu Nazeck hihi

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada mereka yg berjaya tu

    ReplyDelete
  12. kalau ada yang tak nak, bai kat orang lain...hehe

    ReplyDelete
  13. fuiyoooo banyak tu Kak Shikin..
    huntonglaaa sape yang dapat tu..

    smoga abam posmen pos bebaik..

    ReplyDelete
  14. xsabar nak tunggu hadiah sampai :)

    ReplyDelete
  15. Cepat...cepat...siapa yang menang tu cepat bagi details kat Dr. Shikin. Kalau tak saya yang ambil hadiah tu. hahaha

    ReplyDelete
  16. agak2 la..ada terselit tak nama saya...hihi perasan

    ReplyDelete
  17. tahniah kpd semua penerima hadiah tu...sy da merasa... ;-)

    ReplyDelete
  18. saya x sempat nak join akak pnya GA. busy dengan final exam. skang baru free. sobs T__T anyways, tahniah pada yang berjaya tu :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah semua.. xsempat nk join akak

    ReplyDelete
  20. tahniah kepada semua pemenang yanng bakal dapat hadiah ni ;-)

    ReplyDelete
  21. tak sabarnya nak tunggu hadiah dari Dr ni ;-)

    ReplyDelete
  22. Tak sabar.. tak sabar tnggu hadiah sampai (=

    ReplyDelete
  23. Banyakkkkkknya! Tahniah pada yg berjaya :)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~