Thursday, July 2, 2015

Pertemuan 3 Penjuru & Laporan Prestasi Murid.

Sebelum ni aku ada tunjuk jadual pekse & markah 'exam' papers Abe kat SINI.

Ni pula nak cerita aku attend Pertemuan 3 Penjuru sekolah anak aku (PASTI) ~ 30/6/2015. Tadika 6 tahun je pun... bukan UPSR or PMR ye korang :D

Kenapa disebut 3 penjuru?
Sebab pertemuan ni melibatkan parents - murid - guru.

Feedback guru kelas?
Alhamdulillah amat memberansangkan. Tak sangka peningkatan mendadak berbanding masa dia tadika PASTI 5 Tahun. Kat rumah perangaiiii... nauzubillah. Mengada-mengada terlebih. Kat sekolah... alhamdulillah cikgu Fatihah kata dia berani, rajin - jumpa wording pape pun semua diejanya, suka volunteer tolong cikgu, dll. Cikgu kata Enche Adam (panggilan kat sekolah) is one of his fevret student.

Ni report dia yang aku ambik baru ni.
Abe dapat no 2 dalam kelas untuk pekse pertengahan tahun ni (Mase 5 tahun dia dapat no. 6). Markah keseluruhan 772/800. No. 1 gegirl ~ markah 778/800. Actually cikgu target dia yang no 1. Tapi, takpelah..tadika je pun. Hehe..

17 comments:

  1. Assalamualaikum kak Shikin... selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat Abe.. hebatnya tengok markah dia. moga berterusan kecemerlangan Abe hingga ke peringkat seterusnya :)

    ReplyDelete
  3. tahniah Abe.. semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dalam pelajaran dan hidup..

    ReplyDelete
  4. Lama betul akak tak singgah kat sini kan.. rindu kat Shikin dan story mory dari Shikin..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    hr nie bz skit x sempat BW ..
    singgah kejap je

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat enche Adam.. teruskan usaha anda lagi pada masa depan ;)

    ReplyDelete
  7. pandai2 budak skrang ni. wuwuwuwu

    ReplyDelete
  8. teringat kat anak buah Ros, Mahdi yang 5 tahun tu. dia pun dah masuk tadika. bila exam, ibu dia yang risau terlebih. hihihi.

    ReplyDelete
  9. Wahhhh, pandainya dia! Aunty Farrah tumpang bangga :)

    ReplyDelete
  10. no 2 pun still bijak...x jah beza pun markah dgn no 1 tu...Tahniah...terbaik lah Abe!!! nanti besar nk ikut jejak mama ke jd Dr?

    ReplyDelete
  11. wah! tahniah abe!
    kipidap ye =)

    ReplyDelete
  12. Kalau usaha lagi confirm dapat nombor satu tu. Hehe

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~