Monday, June 1, 2015

Results Abe ~ Peperiksaan Pertengahan Tahun 2015 PASTI N.Sembilan

Bawah ni adalah jadual peperiksaan Abe (6 Tahun). Die sits for exam minggu seterusnya sebab tak hadir the whole exams week. Entri Abe kena jangkitan kuman ada kat SINI.


Ada total of 8 papers. Sebelum pekse cikgu bagi buku untuk revision tapi mama sempat ajar 2 hari je (Jumaat & Sabtu). Ahad tu dah start demam panas so x larat nak buka buku langsung.

Alhamdulillah 6 papers dapat markah 100.

Lagi 2 papers dapat 96 & 76 markah.

Related topics:
~ Results 1st test Adam Hadif.

16 comments:

  1. hai Kak Shikin.. CT nak dtg terjah ni..

    ReplyDelete
  2. tahniah Abe !! 100 tu.. Akak Acik dulu dapat 100 exam seni je.. ehehe yang lain semua terabur.. soh mama banje kepci tau Abe hehehe..

    ReplyDelete
  3. Moga terus cemerlang di masa depan..

    ReplyDelete
  4. Wah abe....bijak la...aunty x check lagi result kakak Dania...

    ReplyDelete
  5. Tahniah! 100 markah tu :) moga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, tahniah Abe 6 paper dapat 100.. lagi dua paper pun tak kurang bagus.. moga exam akan datang Abe akan mendapat yang terbaik..

    ReplyDelete
  7. wah..kalau tak demam tu lagi dahsyat kot result

    ReplyDelete
  8. tahniah abe.. pandainye.. sakit2 pun boleh skor.. mama banja apa kat abe?

    ReplyDelete
  9. Pandai betul Abe dalam exam ye. Mesti ikut otak doktor ni. Mana tahu Abe jadi doktor juga satu hari nanti.

    ReplyDelete
  10. tahniah abe! pandai dia ni =)

    ReplyDelete
  11. Assalam nazeck,
    alhamdulillah
    tahniah3

    ReplyDelete
  12. wahhh bijaknya, 6 subjek dapat seratus.... bagus mak dia ajar revision ni :D tahniah :D

    ReplyDelete
  13. tahniah! clever boy! pandai macam mama dia jugak nih!

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~