Wednesday, May 16, 2012

Artistry Essentials.

Semenjak guna Produk Artistry..saya dah x risau pasal jerawat…asalkan saya guna produk dengan cara yang betul 2 kali setiap hari. Tapi, biasalah..penat2 balik kerja..(then time xsolat pulak tu..) kerap jugak xgunakan pencuci muka..cuci dengan air je..mmg ler naik jerawat.
Mula2..even pakai compact powder jer..mesti guna Make-up remover..brand2 lain yg saya pernah guna sangat oily..tp tidak sekarang..mmg sejuk je bila kene kat muka..then, water based…mudah sgt kalau nak cuci. Cleanser pon best sgt! Toner best! Facial lotion best SPF 15 UVB/UVA. Produk ni dari tumbuh2an. Dan yang penting HALAL..
Selain tu..saya juga guna Pure white essence – nakkan even skin tone, spot correcter – utk pudarkan jeragat kt muka, eye crรจme – mata dah x sekusam dulu + dah xde lingkaran gelap. Anti- blemish pon best – mmg jerawat cepat kering, xsampai seminggu. Kalau dah bosan dengan produk yg u ol guna, bertukarlah kepada product yang LEBIH BAGUS! Buka You Tube > search Artistry > sponsor of Miss America… jangan x percaya!!! Email saya : n.azalea@yahoo.com atau shikin1401@gmail.com

7 comments:

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~