Thursday, November 20, 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015.



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com
Thank you for your support! 

49 comments:

  1. Replies
    1. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  2. Good luck beb!
    Nak join gak lah!

    ReplyDelete
  3. Malangnya saya lelaki tak dapat menyertainya...hehehe..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
  5. ehh baru seminggu saya xsinggah blog sis.. dh bertukar dh blog ni...cntik...

    ReplyDelete
  6. As-salam..
    Singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, Shikin. Akak datang lawat Shikin.

    ReplyDelete
  8. nak join jugak laa segmen nih.. masa panjang lagi tuh..

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen..

    syu tag akak..http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  10. Assalam Doc...salam Jumaat...
    Selamat bersegmen Doc...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  11. Gud luck Nazeck..
    Sempat pulak dia join menjoin ni hehe....

    ReplyDelete
  12. Dapatkan aplikasi android untuk blog anda di http://goo.gl/g1WtSi

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen kak ^_____^ all the best!

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen Dr Syikin. Salute dengan dokter rajin join segmen.

    ReplyDelete
  15. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  16. Hi Shikin ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  17. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~